- Om vi liker Norge?

Tom Cruise ble intervjuet av Norges kulturminister.

SLO AV EN PRAT: Kulturminister Abid Raja (V) og skuespiller Tom Cruise møttes i Åndalsnes tirsdag ettermiddag. Foto: Privat
SLO AV EN PRAT: Kulturminister Abid Raja (V) og skuespiller Tom Cruise møttes i Åndalsnes tirsdag ettermiddag. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kulturminister Abid Raja (V) har vært i Rauma kommune for å besøke «Mission Impossible»-innspillingen med base i Åndalsnes i dag.

Der fikk statsråden en omvisning på filmsettet og et møte med superstjerna Tom Cruise. En avtale det ikke var sikkert at det blir noe av, fortalte kulturministeren til Dagbladet tirsdag formiddag.

- Jeg vet ikke om vi får møtt ham. Vi har tatt en coronatest, og den må først vise at vi er friske, sa Raja, som i går ble transportert til en testcontainer hvor han måtte han gjennom en «svært ubehagelig» seanse.

Cruise: - Tusen takk

Testen var heldigvis negativ og Raja fikk en etterlengtet prat med skuespilleren. Ifølge TV 2 bekrefter Cruise at de har lyst til å returnere for neste film i serien og avslutter med å takke det norske folk.

- Jeg vil bare at dere skal vite at det er et stort privilegium å være her. Jeg snakker ikke bare på vegne av meg selv, men hele filmbesetningen. Folkene er helt fantastiske. Tusen takk, sier Cruise til Raja i videoklippet TV 2 har fått tilsendt.

På spørsmål fra Raja om han liker Norge, svarer Cruise.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.