Omfavnet av Team Antonsen

Refseren fra nord ble i går selv underholdning på Team Antonsen. Men er fremdeles sint for samehetsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Delta i debatten.(Dagbladet.no): I går kveld dukket Lars Andreas Larssen overraskende nok opp i Team Antonsen på NRK. Der fikk han 500 kroner av programleder Bård Tufte Johansen, med takk for at han fulgte manus i debatten på RedaksjonEn forrige mandag.

- Vi hadde lyst til å få tilbake manuset, gi ham pengene, og takke ham for hjelpen, sier prosjektleder for Team Antonsen, Hasse Lindmo, til Dagbladet.no. Utover det ønsker ikke teamet å kommentere invitasjonen ytterligere.

- Jeg håper det gikk rett i fletta, sier Lars Andreas Larssen til Dagbladet.no. Han ble som kjent beskyldt for å være høy på LSD.

- Det har vært mange debatter i nord som gikk ut over meg. Dette var et forsøk på å få satt en stopper for det hele.

Larssen har vært i særdeles hardt vær hele uka. Da Dagbladet.no hadde nettmøte med Larssen var pågangen fra irriterte seere enorm. Skuespilleren fra Melbu har tirret på seg nordlendinger i rikt monn.

«At han skal opptre som beskyttende hertug overfor kuete undersåtter, vil vi imidlertid ha oss frabedt. Men skikker han seg vel, kan han få lov til å være hoffnarr», skrev Avisa Nordland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.