Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Omstridt P4-sjef gikk på dagen

P4-sjef Cecilie Norland måtte gå på dagen, etter å ha ertet på seg både journalister, redaktører og styret i radiokanalen. «Uenighet om enkelte prinsipper vedrørende driften» heter det i den offisielle versjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frykter og truer

Det var behersket stemning i P4 i går. Verken feiring eller gravøl.

- Vi er i en alvorlig situasjon, selv om butikken går bra. Vi har ikke økonomisjef, vi har mistet sjefen i dag, og nettsatsingen vår betaler seg ikke. Det vi nå frykter er at noen skal benytte anledningen til å kutte i antall stillinger i P4. Da kan jeg love en helvetes kamp . Vi lager god radio og fungerer bra. Hvis noen kødder med staben og det redaksjonelle innholdet, blir det et bråk de ikke har sett maken til i P4s brokete historie, slutter Tynning Bergestuen.

Cecilie Norland ville ikke kommentere sin avgang, utover å referere til ordlyden i børsmeldinga hun sendte ut sammen med styret.

- Vi har inngått en avtale om at ingen av partene skal kommentere saken utover at vi har ulikt syn på enkelte prinsipper vedrørende ledelsen av selskapet. Jeg er godt fornøyd med avtalen. Det er litt synd å fratre før jeg har fått gjort den jobben jeg hadde gledet meg til å gjøre i P4, sier Norland.

Hele Norges coronakart