Onanerte på tv-kastes ut av byen

Den svenske Big Brother-deltageren Emma-Maria må forlate hjembyen etter å ha onanert og hatt sex på tv.

Emma-Maria Carlsson har sørget for at hun vil bli husket lenge i svenske hjem. Først hadde hun sex med Big Brother-deltageren Benjamin. Men Benjamin var ikke nok, hun måtte også bygge et onanitelt og onanerte sammem med Kitty og Elin. Resultatet av eskapadene på tv, er at hun ikke kan flytte hjem igjen til hjembyen Luleå.

- Jeg føler at jeg ikke kan bo der mer. Det som er så spesielt er at det er så lite sted. Jeg har kompiser der som har fått høre mye, sier Emma-Maria til den svenske avisa Aftonbladet.se.

Uforstående

Emma-Maria har fått mange reaksjoner etter sin seksuelle opptreden i Big Brother-huset i Sverige. Men hun skjønner ikke helt hvorfor.

- Jeg forstår ikke helt hva folk er opprørte over. Ok, jeg hadde sex med Benjamin, men at de skullt bli så mye oppstyr av det...Det eneste jeg hører er: «Kom ikke hjem».

Angrer ikke

Hun forteller videre at det er fort gjort å glemme at kameraene alltid står på. Men hun føler seg ikke manipulert av folka bak programmet, og angrer ikke på det hun har gjort.

- Jeg er voksen. Jeg har gjort som jeg vil. Jeg har virkelig vært Emma. Skal jeg angre på at jeg har vært meg sjøl? Det går jo ikke. Jeg kan ikke fornekte meg sjøl.

Dagbladet.no

<B>MÅ FLYTTE:</B> Emma-Maria må flytte fra hjembygde Luleå etter sin opptreden i svenske Big Brother.