SINNA: Den viltre Marianne (Karoline Stemre) har akkurat skallet ned en klassekamerat i gymtimen - en av åpenbart flere hefitge scener i «Vegas»
SINNA: Den viltre Marianne (Karoline Stemre) har akkurat skallet ned en klassekamerat i gymtimen - en av åpenbart flere hefitge scener i «Vegas» Vis mer

Onani og springskaller i «Vegas»

Se den første traileren fra «relativt hardcore» norsk ungdomsfilm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Den kommende norske filmen «Vegas» følger tre tenåringer som møtes på et akuttmottak for ungdom fordi de av ulike grunner ikke kan bo hjemme. Dagbladet kan nå vise de første bildene fra filmen, som slippes i bergensrapperen Lars Vaulars nye musikkvideo.

I traileren vises blant annet et kort innslag av onani.

- Sterk kost i en norsk ungdomsfilm dette, regissør Gunnar Vikene?


- Dette er en tidvis brutal film og vi har forsøkt å ikke dekke det til. Vi ønsker å være så virkelighetstro som mulig og håper det gir filmen en autentisitet folk vil sette pris på. Gitt tematikken er det eksplisitte scener hva gjelder sex og vold, og innimellom er den relativt hardcore, men ambisjonen er å være så sannferdige som mulig.


Vikene tror imidlertid ikke enkeltscener vil overskygge publikums helhetsinntrykk av filmen, som får norgespremière i slutten av september.


- En av filmens varme sider er at uansett hvilke familieomstendigheter du kommer fra, kan du velge venner som kan få deg gjennom det verste av det. Vennskapet mellom karakterene er det viktigste i filmen og jeg er trygg på at det er det folk vil sitte igjen med.


Se traileren her

Håper på Hove-kor

«Vegas» er et vaskeekte bergensprodukt. Filmen finner sted i vestlandshovedstaden, regissøren snakker selv med skrarre-r og det samme gjør de fleste musikerne.

Datarock, Fjorden Baby! og Casiokids er sammen med Lars Vaular blant artistene som har musikk i filmen. Med nytt album ute og hyppig rotasjon på P3 brygger Vaular for tiden på en potensiell sommerhit med sin «Solbriller på».

Nå får han drahjelp av «Vegas», ettersom de første bildene fra filmen slippes i hans nye musikkvideo.

- Nå har jeg egentlig moderate forhåpninger til alt her i livet, men med dette vil jo låta nå ut til flere i hvert fall. Det blir fett å spille på Hovedfestivalen til tirsdag, så da kan vi jo se da om noen har fått med seg refrenget, sier Vaular til Dagbladet.no.

Den nye Lene Marlin


Vaular har sett den ferdige filmen og sier han er spesielt imponert over innsatsen til de tre ungdommene i hovedrollene.


- «Vegas» kan skilte med den største jenterollen i en norsk film siden Lena i «Døden på Oslo S», da sier det seg selv at det blir bra. Hvis du hører etter passer teksten min, uten at det var planlagt, veldig godt sammen med filmbildene av en livlig jente som er litt frekk og farlig. Derfor er jeg egentlig litt stolt over å få være med på denne videoen.


Om han selv nå blir den nye Lene Marlin, som slo igjennom etter at megahiten «Unforgivable Sinner» var med i ungdomsfilmen Schpaaa i 1998, tør han ikke satse penger på.


- Det hadde vært kjekt det, men dette er jo egentlig en 20 år gammel låt jeg har samplet fra bandet Radiofantomene, så det er i så fall deres ære. Det at deres opprinnelige musikk nå kommer med i en ny ungdomsfilm er utrolig kult, og det viser bare at musikk er universielt og tid er ingenting.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer