MODIG: Nina Karin Monsen skal ha honnør for å si det som det er, skriver Tuftebarten. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
MODIG: Nina Karin Monsen skal ha honnør for å si det som det er, skriver Tuftebarten. Foto: Shutterstock / NTB ScanpixVis mer

Onani satt i system

Alle som kjenner et homofilt foreldrepar, vet at de ikke er i stand til å ta vare på et barn mellom all masturbasjonen.

Meninger

Noen ganger er det så forfriskende å se hvordan enkelte greier å skjære gjennom i den politisk korrekte offentlighet. Mens skravleklassen går rundt grøten, våger noen få modige stemmer å traske rett over smørøyet. Nina Karin Monsen er en slik uredd sjel. Ja. hun står faktisk midt i tallerkenen med grøt til anklene, smeltet smør opptil knærne, og en tykk rand av kanel og sukker rundt hvert av lårene.

TUFTEBARTEN: Skriver i Dagbladet hver uke.
TUFTEBARTEN: Skriver i Dagbladet hver uke. Vis mer

Tidligere i sommer var et slikt øyeblikk. Mens alle andre var opptatt med å legge regnbuefarger på profilbildene sine, og partilederen i Kristelig Folkeparti gikk i Pride-parade i sympati med ofrene etter massakren i Orlando, postet Monsen følgende Facebook-melding:

«Hareide skal delta i homoparaden meldes det. Er det fordi han støtter onani for mennesker av samme – og motsatt kjønn generelt? Skulle ønske at både han og andre kristne ledere snart kan ytre seg om den skjønne kjærligheten og seksualiteten mellom mann og kvinne.»

Dette er ikke første gang filosofen har satt likhetstegn mellom homofil kjærlighet og onani, men for meg var dette en åpenbaring. Endelig turte noen å si det som det var! Mange av mine venstreorienterte venner bedyrer at homser og lesber kan ha fullverdige kjærlighetsforhold og ta foreldreansvar på samme måte som heterofile. Men dette er tåkeprat, og det vet Nina Karin Monsen. Homofil kjærlighet er intet annet enn onani blant mennesker med samme kjønn.

Som forelder til to barnehagebarn observerer jeg daglig et homofilt par som leverer og henter et adoptivbarn i samme barnehage (legg merke til at jeg ikke skriver «henter sitt barn» – et barn kan nemlig ikke ha mer enn én mor og én far og denne guttens foreldre bor i Colombia, ikke i Norge).

Når barna skal leveres rundt klokka åtte, er de fleste heterofile foreldrene opptatt av å se til at matpakka og klesskift er med, og kanskje snakke litt med de barnehageansatte om barnas ve og vel. Det er nettopp det å være mor eller far handler om. Det homofile paret derimot, sender gutten inn i barnehagen uten så mye som et «ha det» før de kler av hverandre og begynner å masturbere i alles åsyn.

Det samme opplever jeg ofte ved henting. For oss andre, heterofile foreldre, er dette en anledning til å høre om barna har spist godt – eller kanskje se på noen flotte tegninger. For dette homoseksuelle paret, derimot, er henting nærmest et forspill til selve akten. Så snart barnet er satt i bilsetet, gyver de løs på hverandre på panseret av bilen. Ukontrollert onani! Men ingen kjærlighet.

For å fjerne all tvil til side møtte jeg dette paret på nærbutikken nå i helga. Jeg forsøkte å si hei til den ene av dem, men fikk ikke noe svar siden han var opptatt av å gi sin partner oral forlystelse. Midt mellom kjeksreolen og avdelingen for glutenfrie varer! Filosofen Monsen har rett. Onani er alt hva homoseksuelle har å tilby.

Så takk, Nina Karin Monsen, for at du tør å si det som det er. Homoseksuelle trenger intet ekteskap. Ekteskapet trenger ikke dem. Det er onani satt i system, og langt ifra egnet til å ta vare på barn.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.