- Onanér, ellers blir du voldtektsmann

Gode råd fra Michael Jackson, ifølge 15-åringen.

(Dagbladet.no:) 15-åringen som beskylder Michael Jackson for seksuelle overgrep, forklarte seg i retten om detaljer om overgrepene. Han beskrev en natt på Jacksons Neverland-ranch. Kvelden begynte i spillehallen på stedet, og endte opp i Jacksons seng.

- Han sa at hvis men ikke onanerer kan de komme på et nivå der de kan komme til å voldta ei jente, eller de kan bli ustabile, fortalte 15-åringene juryen under rettsforhandlingene i natt norsk tid.

Han sa videre at Jackson hadde spurt ham om han masturberte, og superstjernen skal ha tilbudt seg å \'gjøre det for ham\', ifølge AP:

Ryggskade

15-åringen snakket lavt, og mumlet til tider under andre dag av sin forklaring i retten.

Jackson vakte oppsikt da han kom over en time for sent til retten, iført pysjamas. Dommeren truet med å arrestere ham og putte ham på cella, men trakk tilbake trusselen etter at Jackson ankom. Jacksons advokater sa at superstjernen hadde ryggsmerter etter et fall.

15-åringen ble avhørt av statsadvokat Tom Sneddon, og fortalte hvordan han og Jackson hadde drukket alkohol og sett på pornografiske blader sammen.

Han forklarte at Jackson forgrep seg på ham to ganger. De skal begge ha vært kledd i Jacksons pysjamaser da det skjedde. Under det andre forsøket nektet gutten å følge Jacksons forsøk på å plassere hånden på artistens kjønnsorgan.

FORSVARER SEG MOT ANKLAGENE:  Superstjerna Michael Jackson nekter alle anklager, og hans forsvarere har også tatt flere av de sentrale vitnene mot ham i løgn. Foto: SCANPIX
FORSVARER SEG MOT ANKLAGENE: Superstjerna Michael Jackson nekter alle anklager, og hans forsvarere har også tatt flere av de sentrale vitnene mot ham i løgn. Foto: SCANPIX Vis mer

- Opppdiktet

Forsvaradvokat Thomas Meserau Jr. beskyldte 15-åringen for å ha diktet opp historien.

- Etter at du hadde et møte med en advokat, fant du på en historie om at Michael Jackson hadde onanert deg, sa han.

Dette benektet 15-åringen. Hans forklaring fortsetter mandag.

SENT: Michael Jackson kom sent i reten, og hadde pysjamasbukser på seg. Han skal ha ryggplager etter et fall.