One Direction håvet inn flest priser

På årets MTV European Music Awards.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det britisk-irske boybandet One Direction ble den store vinneren da årets MTV European Music Awards gikk av stabelen i Glasgow i Skottland søndag kveld.  De fleste prisene er basert på stemmegivning på MTVs nettsider.

Gruppa ble hedret med priser for beste live-artist, beste popartist og som den artisten med best fans - en kategori som avgjøres ved en måling av aktiviteten på sosiale medier.

Ingen av One Direction-medlemmene var tilstede på prisutdelinga, men fire av gutta takket for prisene via en videolink.

Den eneste kategorien der One Direction måtte se seg slått, var for beste verdensomspennende artist. Den hederen gikk til den kinesiske sangeren og låtskriveren Bibi Zhou, skriver BBC.

Kom i kilt Både de australske pop-punkerne i 5 Seconds of Summer, Katy Perry og Ariana Grande kunne dra hjem fra prisutdelinga med to priser hver.

5 Seconds of Summer fikk begge de to nykommer-prisene, mens Perry vant for beste video («Dark Horse») og beste utseende.

Grande fikk pris for beste låt for «Problem», og mottok prisen for beste kvinnelige artist fra «Baywatch»-stjerne David Hasselhoff, for anledningen kledd i skottenes nasjonaldrakt, med kilt og det hele.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer