Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

OnklP var konkurs før «Hver gang vi møtes». Nå er han gjeldfri

- Vi er gjeldfrie og har investert, sier rapperen som hadde en skattegjeld på 863.376 kroner i 2014. Ukas podcast-episode av «Alt du sier er feil, Espen» er ute.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dette året her vært «insane» med fulle hus, vi er gjeldfrie og har investert, forteller OnklP.

Pål Tøien, bedre kjent som OnklP har kjøpt leilighet, og «det er ikke noe bøttekott heller», kunne han fortelle på facebook 10. november i år. Det er ikke lenge siden artisten var konkurs, i 2014 hadde han en skattegjeld på 863.376 kroner. Rapperen ble også slått konkurs i 2007, da var gjelden på 300 000 kroner, skrev E24 i mai 2014.

Espen Thoresen og Kristopher Schau har møtt OnklP og medlemmer av «slekta» i ukas podcast-utgave av «Alt du sier er feil, Espen». Pål «OnklP» Tøien forteller om bedre økonomi, etter et år med større popularitet enn noensinne, og om da «slekta» lagde egen cognac i Frankrike. Han anbeafaler litteratur, slakter litteratur og drøfter tv-griningen til Bjarne Brøndbo. Litt om rap og narkotika blir det også plass til.

Mange vil nok huske Tøien fra samarbeidet «Jaa9 & OnklP» og sangen «Kjendisparty» fra 2004. Da de signerte kontrakt med Sony i 2008, hadde Tøien allerede blitt slått konkurs.

Da OnklP kom med «Styggen på ryggen», hvor Atle Antonsen er med i musikkvideoen, var han konkurs igjen. Siden den gang har han vært med som deltaker i «Hver gang vi møtes» på TV 2 i vinter, og har i høst sluppet en kontroversiell oppfølgerlåt til den kritikerroste «Styggen på ryggen», kalt «Narkour».

Vil ikke diskutere narkotika Tøien er ikke så interessert i å snakke om narkotika med journalister, får vi vite i ukas podcast. På spørsmål om mediekritikk rundt den nye sangen «Narkour» sier Tøien:

- De kan snakke om narko til de blir grønne i trynet, men vi [...] vet hva det går i, [...] «trø itte på graset, det skal røkes», sier han og ler.

Tøien har tidligere fortalt at han havna i alle «Oslo-fellene» da han flyttet til byen, og sier i podcasten at han falt for alle fristelser med konserter hver dag. Rapperen sier han ble kasta ut av tysktimene og begynte å jobbe på skate-butikk, det var han fornøyd med enn så lenge. Skate-karriere var «plan a» før musikken.

Tøien ønsker ikke å kommentere saken, opplyser Torstein Haavorsen i Knirkefritt Managment til Dagbladet.

Se også tidligere podcaster:
Linn Skåber drakk akevitt og ble healet bak scenen.

Marthe Stokstad trodde hun fikk sms fra inntrenger.

Jon Øigarden har en uro inni seg.

Rasende foreldre gikk i protesttog mot Alex Rosén.

Sverre Knudsen om alt fra piller og punk, til syden og Buddhist-ritualer.

Unni Askeland
: - Jeg var full på NRK radio.

Suzanne Aabel har aldri tjent en krone på blogging.

Gunhild Dahlberg har navlestrengen fra sine to fødsler på glass i stua.

Anne Kat. Hærland vil heller dø tidlig av tyfus enn å dø av alderdom.

Johan Golden om trøbbel med loven.

Kristopher Schau drakk sitt eget blod på festival.

Jan Sælid hadde litt spesielle akrobatiske ferdigheter i ung alder.

TØIEN PÅ TØYEN: Rapper Pål «OnklP» Tøien er bosatt på Tøyen i Oslo, han er «Tøien på Tøyen», som han sier det selv i ukas «Alt du sier er feil, Espen», podcast med Espen Thoresen og Kristopher Schau. Bildet er fra en reportasje i Dagbladet Magasinet 2014.
Foto: Jørn H Moen / Dagbladet
TØIEN PÅ TØYEN: Rapper Pål «OnklP» Tøien er bosatt på Tøyen i Oslo, han er «Tøien på Tøyen», som han sier det selv i ukas «Alt du sier er feil, Espen», podcast med Espen Thoresen og Kristopher Schau. Bildet er fra en reportasje i Dagbladet Magasinet 2014. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet Vis mer

Egil Hegerberg ser tilbake på ville stunt med sin «partner in crime», Kristopher Schau.

Mia Hundvin fant forside med seg selv i kattedoen hjemme hos foreldrene.

Petter Baarli hadde med 90 liter vin og åtte kasser øl på sydpol-ekspedisjon.

Truls Svendsen er lei av seg selv.

Johan Golden om å ta over etter Nærum i «Nytt på nytt».

Espen Thoresen kjøpte sexdop og låste seg inn på do med pornoblad.

Christer Falch får kjeft for slapp «casting», utplukking av deltakere, på Robinsons siste utgaver.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!