Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ønsker ABBA-gjenforening

Agnetha Fältskog sier hun kunne tenke seg gjenforening.

SAMMEN IGJEN?: Agnetha Fältskog (til venstre) ønsker å samle ABBA, men det blir det neppe noe av. Bandet har avslått alle forespørsler om å komme sammen. Her ser vi ABBA-jentene Anni-Frid Lyngstad (Frida) og Agnetha Fältskog fra en konsert i Ekeberghallen 28. januar 1977. Foto: Tor Gulliksrud/Dagbladet
SAMMEN IGJEN?: Agnetha Fältskog (til venstre) ønsker å samle ABBA, men det blir det neppe noe av. Bandet har avslått alle forespørsler om å komme sammen. Her ser vi ABBA-jentene Anni-Frid Lyngstad (Frida) og Agnetha Fältskog fra en konsert i Ekeberghallen 28. januar 1977. Foto: Tor Gulliksrud/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dette er nye og oppsiktsvekkende toner fra et medlem av ABBA. Intervjuet, som er gjort med Magasin M, er referert i NTB.

Agnetha Fältskog forteller at hun godt kunne tenke seg å gjenforene supergruppa.

Gjøre noe sammen - Ikke for å dra på turne som Rolling Stones og andre gamle band gjør, men derimot kan jeg se for meg at vi kan gjøre noe sammen i fremtida, sier Fältskog i intervjuet med damebladet.

- Jeg har på følelsen at det kunne vært gøy å treffes, mimre litt og kanskje opptre sammen.

- En gjenforening, et engangstilfelle, kanskje i forbindelse med veldedighet, det tror jeg kanskje vi alle kunne tenkt oss å være med på, utdyper hun.

Egne tanker Sangerinnen understreker likevel at hun ikke har snakket med de tre andre medlemmene, Björn Ulvaeus, Benny Andersson og Anni-Frid Lyngstad, om disse tankene.

Mye tyder på at dette er løse tanker fra Agnetha Fältskog, for bandet har hele tida hardnakket motsatt seg ethvert forsøk på å samle bandet igjen.

Så seint som i slutten av mars i år benektet Benny Anderson at det kunne bli aktuelt med en gjenforening. Siste gang ABBA spilte sammen, var i 1982.

På oddsen Nå kaster bookmakere seg på disse spekulasjonene.

Ladbrokes har på sine sider satt opp ei liste der man kan satse penger på en rekke ABBA-scenarioer.

Den omhandler hvorvidt du tror at ABBA vil gi ut plate i 2011, delta i Melodi Grand Prix eller komme sammen for å opptre på bryllupet til prins William og Kate Middleton.

Satser du 10 kroner på sistnevnte odds, sitter du igjen med 660 kroner - så sannsynligheten er liten.

ABBA: Kommer de sammen? Neppe. Fra v. Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog og Björn Ulvaeus. Foto: UNIVERSAL MUSIC
ABBA: Kommer de sammen? Neppe. Fra v. Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog og Björn Ulvaeus. Foto: UNIVERSAL MUSIC Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!