Ønsker ikke masseorgie

TVNorge håper nordmennene på Temptation Island begrenser sidesprangene til nussing

- Dette blir ingen masseorgie, fastholder infosjef Ingerid Medhus i TVNorge.

TV-kanalen samlet pressen i ettermiddag for å pynte på ryktet til det nyeste skuddet på reality-treet: «Temptation Island». Tre unge kjærestepar drar på en tropisk øy og blir fristet av vakre, single mennesker.

- Det handler om romantikk og følelser - ikke sex. Folk vil heller se spenning og flørt, insisterer Medhus.

- Er ikke det litt naivt å tro at folk ikke skrur på for å se utroskap?

- Folk er ikke så opptatte av sex som enkelte journalister skal ha det til.

Middag, kino og senga

Medhus har sett samtlige 13 episoder av den amerikanske versjonen tre ganger, og i dag viste hun pressen et halvtimes sammendrag. I løpet av de to ukene på øya var det ingen som hadde sex og kjæresteparene kom ut av oppholdet sterkere i troen på forholdet.

Utroskapen begrenset seg til litt romantisk nussing, og moralen var at gresset ikke var grønnere på den andre siden. TVNorge kan ikke garantere at yre nordmenn vil oppføre seg like pent når de sendes til øya Roatan utenfor Honduras i starten av august.

LEI UTRO-RYKTE: Infosjef Jens-Petter Gjelseth forklarer pressen at serien handler om kjærlighet og følelser - ikke sex og utroskap.
LEI UTRO-RYKTE: Infosjef Jens-Petter Gjelseth forklarer pressen at serien handler om kjærlighet og følelser - ikke sex og utroskap. Vis mer

- I USA finner man på ting når man deiter. Det er ikke slik som i Norge hvor man spiser middag, går på kino og så rett til sengs, spøker Medhus som er spent på hvordan den norske versjonen blir.

Få vil være med

TVNorge vil se det ferdige resultatet før de bestemmer seg om de skal sende serien.

- Ingen tvinger oss til å vise Temptation Island, fastholder hun.

Den nyansatte TVNorge-sjefen vil ta den endelige avgjørelsen i høst. Men du går ikke glipp av serien selv om TVNorge skulle ha moralske innvendinger. Den blir uansett sendt på svensk og dansk tv til våren.

Problemet så langt er at interessen for å delta har vært mildt sagt laber.

- Vi har 2-3 interesserte par og rundt 10 single, forteller Medhus.

Unge fristelser

Produsentene planlegger nå å gå gatelangs for å overtale folk til lå søke. De ønsker barnløse par og enslige i alderen 20 til 34 år som ønsker å teste forholdet sitt. Det blir et norsk, et svensk og et dansk par som skal fristes av 24 skandinaviske kvinner og menn.

TVNorge håper folk ikke er skremt av presseoppslagene om utro-tv.

- Det skjer verre ting andre steder enn på Temptation Island, beroliger Medhus.

Les også: Sexologer advarer mot å delta.

LEI UTRO-RYKTE: Infosjef Jens-Petter Gjelseth forklarer pressen at serien handler om kjærlighet og følelser - ikke sex og utroskap.