Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ønsker mer pikesex

Angelina Jolie forteller om knivsex, selvmordstanker og den spesielle kvinnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det svært åpenhjertige intervjuet blir sendt fredag på ABC News-programmet «20/20». Der beskriver hun seg som en svært seksuell person og forteller om møtet med en spesiell kvinne.

- Jeg ble overrasket over at jeg plutselig hadde følelser for en kvinne - de samme følelsene jeg alltid har hatt for menn. Lysten til å kysse og ta på henne, sier Jolie uten å ville avsløre navnet til elskerinnen.

Skar seg til blods

Modellen og skuespilleren er ikke fremmed for å gjenta suksessen, siterer den svenske avisa Aftonbladet.

- Om jeg ble forelsket i en kvinne i morgen, så ville det føltes rett å kysse og ta på henne.

I det samme tv-intervjuet innrømmer hun også annen litt spesiell sexerfaring. Som tenåring likte hun å skjære seg med kniver. En gang gjorde hun det under akten.

- Vi angrep hverandre med knivene. Det var så primitivt og ærlig. Etterpå måtte jeg skjule det for mamma og gå med bandasjer på skolen. Nå driver jeg ikke med sånt lenger. Når du har barn, kan du ikke tenke på selvmord lenger. Du kan ikke være selvdestruktiv, sier Jolie som har adoptert en gutt fra Kambodsja.

Ingen kjæreste

Etter at ekteskapet med skuespilleren Billy Bob Thornton ble slutt for et drøyt år siden, har hun nesten ikke snakket med sin tidligere sjelsfrende. Tatoveringen med navnet hans har hun fjernet med laser.

- Han var fantastisk, men nå kjenner jeg ham ikke lenger. Vi er ikke venner, sier hun og legger til at hun ikke har truffet noen ny mann.

SNAKKER UT OM BRUDDET: Oscar-vinnerne Billy Bob Thornton og Angelina Jolie var et av Hollywoods heteste par.
<B>LESBE-IDOL: Her reklamerer Jolie for melk i Lara Croft-kostyme. Skuespilleren har lenge hatt en høy stjerne hos mange lesbiske og bifile jenter. Hun innrømmer nå at hun har eksperimentert selv.