Lena Headey:

- Ønsket meg en bedre død

Fansen så rødt da Cersei Lannister døde i «Game of Trones». Nå deler Lena Headey sin mening om dødsfallet.

NB! SPOILERE: Lena Headeys karakter, Cersei Lannister, var en av dem som døde i siste episode av «Game of Trones». Dagbladets Tronetid-panel tar deg gjennom hele den storslåtte finale-episoden, «The Iron Throne». Her blir det tårer. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For en knapp måned siden ble den aller siste episoden av den populære HBO-serien «Game of Trones» sendt, og fansen satt igjen med blandede følelser.

Trofaste fans har fulgt serien slavisk siden 2011, og naturligvis har mange hengt seg opp i hvordan karaktererene en etter en har mistet livet. Et av dødsfallene som etter seriens slutt har fått mye oppmerksomhet, er hvordan den iskalde Cersei Lannister, spilt av Lena Headey (45), i nest siste episode mistet livet.

Cersei Lannister var i løpet av den siste, åttende sesongen en av dem som kjempet om den berømte jerntronen, og selv om mange fans ikke ønsket å se henne stå igjen til slutt, blir hennes død likevel beskrevet som «et antiklimaks».

I sin siste scene står Cersei sammen med sin bror og elsker, Jaime Lannister, spilt av Nikolaj Coster-Waldau (48). Hun gråter i armene hans, og sier at hun ikke vil dø, og at hun vil redde deres ufødte barn. Lite visste hun at det bare var snakk om sekunder før slottet, The Red Keep, ville rase over dem og ta livet av alle tre.

Skuffa

Måten de mistet livet på har fått fansen til å rase i sosiale medier, og mange mener det var en «altfor enkel utvei». Også Lena Headey har kommentert dødsfallet til karakteren, og hun er enig med fansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer