Ønsket på tv

Thomas Giertsen (27) kan bli den neste talkshow-stjerna på tv, men før det har han nok med å rydde unna ny CD og til sammen 30 sommershow i tre byer, teaterpremiere i Bergen og mer «Mandagsklubben» på tv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Stand-up-artisten står fortsatt oppreist, men det kan holde hardt utover sommeren og høsten. For - han rakk så vidt å fordøye inntrykkene fra en fem ukers studietur i USA før han fredag tok en oppdatert versjon av det kritikerroste showet «Thomas Giertsen tar pirattaxi, men er likevel levende» til Tønsberg. Samtidig kommer CD-en «...likevel levende...» fra showet som fylte Centralteatret i Oslo fra oktober til februar.

Travel

22. juli forflytter han seg til Kristiansand, mens Bergen står for tur fra 12. august. Der blir han en stund, for 5. september har regissør Giertsen premiere på Rune Belsviks stykke «Jan og Aud fortel om egga sine» på Den Nationale Scene - samtidig som «Mandagsklubben» er tilbake på TVNorge.

Talkshow

Men kanalen har større planer for Giertsen. Tanken er å lage et personlig talkshow to kvelder i uka på nyåret. Planene er ikke spikret, men Giertsen bekrefter at det er ett av konseptene som har vært diskutert. Det vil i så fall skille seg betraktelig fra det Rolv Wesenlund gjør på samme kanal.

- Han er bra, han, men det er en annen generasjon. I USA så jeg sju forskjellige talkshow som alle var veldig forskjellige - selv om formen er gitt på forhånd. Det blir i tilfelle ikke et journalistisk talkshow. Det er komiker jeg er, sier Giertsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer