Oooops...

Boyband prøver seg på «konseptplate».

Popkidsa må lære seg ordene «konsept» og «meta» først som sist: 'N Sync er framme ved sitt fjerde album, og som alle andre band med respekt for seg selv er det lett å ty til et «konseptalbum» etter at det vriene tredjealbumet er unnagjort. Det amerikanske boybandet velger i tillegg den vågale meta -varianten - de har laget ei plate om hvor fint og slitsomt det er å være popstjerne.

Popmusikk som handler om å være popstjerne har sjelden vært noe å samle på, og «Celebrity» føyer seg inn i rekka. Det er langt mellom opplagte hiter, enten Rodney Jerkins eller svenske Max Martin-medarbeidere sitter bak spakene. Det meste ender opp med å høres ut som 90-talls Michael Jackson, bare enda mindre funky. Selv den fordums funkhelten Stevie Wonders gjesteopptreden med sviskemunnspill på balladen «Something Like You» kan og bør forbigås i stillhet.

Høydepunkt: 'N Sync-guttas omfattende skolestiler av noen takkelister inni CD-omslaget - ikke minst Justin Timberlakes kjærlighetserklæring til Britney Spears, som han bare kaller «Pinky». Så søtt.