Opera-voldtekt i musikkvideo

Kamelot sier videoen er «noe lumsk». Svarer deg i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Kamelots siste musikkvideo er sterk kost. I videoen til tittelsporet på albumet «Ghost Opera» forteller bandet en historie om en ung og håpefull operasanger som blir angrepet, voldtatt og skadet på vei til sang debuten.

Etter det voldsomme overfallet klarer hun aldri helt å komme til hektene, og hun tenker hver natt og dag på hvordan debutkvelden kunne vært.

I bandbiografien sier bandet at videoen er «noe lumsk», og at albumets melodier har en «tøffere sound, kombinert med dystre melodier som samtidig er ekstremt fengende».

Bandmedlemmene Thomas Youngblood, Glenn Barry, Casey Grillo og Roy Khan har vært Kamelot til nå, men keyboardisten, Oliver Palotai, er ny:

- Vi har brukt gjestekeyboardister i flere år nå, men Oliver var annerledes og spesiell. Vi måtte be ham bli et permanent bandmedlem, og vi ville ikke ta nei for et svar, sier Youngblood i bandbiografien.

Og med sin nye keyboardist kommer de nå med sin tiende plate, «Ghost Opera».

Albumet er, ifølge bandet, deres mest innsiktsfulle og amibisiøse prosjekt så langt.

- Med den verdensomspennende suksessen til «The Black Halo», visste vi at oppfølgeren måtte være spesiell, sier Youngblood.

PÅ NETTMØTE: Kamelot.
PÅ NETTMØTE: Kamelot. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer