- Operastjerne amok med bil

Først skal kjendisen ha kjørt på naboen og latt ham henge på panseret i 180 meter. Deretter skjelte han ham huden full for å ha ødelagt bilen.

Den svenske operastjernen Tito Beltran tiltales for forsøk på grov mishandling etter hva den svenske avisa Aftonbladet betegner som «vansinneferd» med bil.

Den velkjente tenoren skal først ha kjørt på naboen med sin BMW. Og mens naboen klamret seg fast til panseret skal Beltran ha tråkket gassen ned og fortsatt galmannsferden.

- Han lekte politi, og det gjør man ikke, sier Beltran til Aftonbladet om småbarnsfaren han kjørte på.

- Jaget svigermor

Hendelsen inntraff i juli 2002, i et villastrøk i Kungsbacka i Sør-Sverige. Den 34 år gamle naboen hadde grillfest med sine venner, da han så operastjernen kjøre forbi i høy hastighet.

- Tito hadde oppdaget sin svigermor som han ikke kom overens med, og begynte å jage henne med bilen på gaten, sier 34-åringen til Aftonbladet. Mannen forsøkte så å stoppe kjendisen og forklare at han måtte senke farten, fordi det var små barn i området.

- Om jeg hadde villet skade ham...

Ifølge småbarnsfaren skal tenoren ha svart med å kjøre på ham med overlegg, slik at denne ramlet over panseret. Deretter skal han ha gitt ham en kjøretur på 180 meter.

- Jeg klamret meg fast så godt jeg kunne, til han stoppet ved tomten sin hvor jeg fløy av. Etterpå sa han bare «Se nå, du har jo ødelagt bilen min». deretter ringte han til politiet og skrek at jeg skulle få betale for skadene, forteller naboen til Aftonbladet.

Beltran selv hevder at det hele handler om uenighet mellom naboene, og at han ikke forsøkte å skade mannen.

- Om jeg hadde villet skade mannen så hadde jeg lett kjørt over ham med mine 400 hestekrefter. Han hoppet selv opp på bilen, sier Beltran. Aftonbladet spør så om tenoren egentlig var ute etter sin svigermor.

- Den kjerringa! Hun var bare tilfeldigvis i samme område da dette hendte, svarer Beltran.

<B>I OSLO: </B>Den kjente tenoren Tito Beltran har også opptrådt i Oslo. Her viser han fram en av sine biler.<br> Foto: OLE C.H. THOMASSEN