Opereres denne uka

Kylie kjemper mot kreften.

Kylie har brystkreft

(Dagbladet.no:) For noen dager siden ble det kjent at superstjernen Kylie Minouge er rammet av brystkreft. Kreften ble oppdaget bare noen dager før Kylie skulle ut på turne over hele Australia, og Showgirl-turneen var allerede nærmest utsolgt.

Nå er turneen avlyst, og Minouge skal inn til behandling.

Skal opereres

Allerede i løpet av noen dager må superstjernen på operasjonsbordet for å gjennomgå kirurgi. Kreften skal være på et tidlig stadium fordi stjernen har vært nøye med å undersøke seg for brystkreft. De foreløpige undersøkelsene tyder på at kreften ikke har spredd seg.

Stjernen har fått god støtte fra familie og management. Kjæresten Olivier Martinez er sammen med henne, og fansen har støttet helhjertet opp og akseptert at turneen er utsatt på ubestemt tid. Nå takker popdronningen fansen for den enorme støtten og sympatien hun har fått.

- Jeg takker fra hjertet det utrolige antallet mennesker som har sendt meldinger med støtte og kjærlighet de siste dagene. Jeg kan forsikre dere om at jeg blir tatt godt vare på, sier hun.

Topp behandling

PÅ ELLE STYLE AWARDS:  15. februar i år var artisten og skuespillerinnen Kylie på Elle Awards i London. Nå kjemper hun mot brystkreften. Foto: SCANPIX/AP
PÅ ELLE STYLE AWARDS: 15. februar i år var artisten og skuespillerinnen Kylie på Elle Awards i London. Nå kjemper hun mot brystkreften. Foto: SCANPIX/AP Vis mer

Kylie blir behandlet i hjembyen Melbourne. Det var her hun var på besøk hos familien da kreften ble oppdaget.

Stjernen har sikret seg den beste behandlingen hun kan få. Hun blir undersøkt ved det ledende Cabrini-sykehuset og skal opereres av en av de beste kirurgene på feltet. Til nå tyder alt på at hun får beholde brystet.

Kylie har vært i søkelyset i 17 år etter at hun ble oppdaget da hun spilte i den australske såpeserien Neighbours, skriver AP. For noen år siden gikk superhiten Can\'t Get You Out of My Head på dansegulvene verden over, og hun fikk en Grammy.

Hun har lenge vært interessert i brystkreftsaken. En av de minste bh-ene hennes ble auksjonert ut for nesten 30 000 kroner til inntekt for formålet.

<B>BEHANDLES TROLIG HER: Cabrini Hospital i Melbourne Australia i dag.