Oppfordret lesere til å sende inn intimbilder som skulle brukes i bladet Henne

Viste seg å være lureri.

STÅR IKKE BAK: Utviklingsredaktør i Henne, Hilde Beate Berg, forklarer overfor Dagbladet at det ikke er de som står bak kampanjen. Her er forsiden på en tidligere utgave av bladet, der Lena Kristin Ellingsen er portrettert. Foto: Faksimile / Henne
STÅR IKKE BAK: Utviklingsredaktør i Henne, Hilde Beate Berg, forklarer overfor Dagbladet at det ikke er de som står bak kampanjen. Her er forsiden på en tidligere utgave av bladet, der Lena Kristin Ellingsen er portrettert. Foto: Faksimile / Henne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Gjennom en nettkampanje oppfordres leserne til bladet Henne om å sende inn intime bilder, som skal brukes i forbindelse med en kommende artikkel om intimbarbering i Norge.

Nå går Henne ut og avkrefter at det er de som står bak kampanjen, og understreker at dette er lureri.

- Dette er et misbruk, og vi ser på dette forholdet som svært uheldig. Vi håper at vi har fått avdekket dette tidlig, og jobber nå på spreng for å få nøstet opp i saken, sier utviklingsredaktør i Henne, Hilde Beate Berg, til Dagbladet.

- Betaler for bildene På nettsida henneonline.tk, som nå er lagt ned, skrev den anonyme bakmannen følgende:

«Vi er på jakt etter bilder til en kommende artikkel om intim barbering i Norge - om det fortsatt er kvinner som har full kjønnshår. Vi vil ha bilder av deg med fullt kjønnshår. Skyt et bilde av kjønnshår, rett frem, og deretter laste opp bildet til oss. Vi betaler 1000 kroner for hvert bilde. Bildet ditt vil bli publisert anonymt.»

Nettsida var bygget opp med Henne-logo, samt et skjema hvor man kunne fylle inn informasjon om blant annet navn, bosted og alder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer