Marte Bratberg

Opplevde lammende frykt

Marte Bratberg opplevde lammende frykt i både «Kompani Lauritzen» og «Skal vi danse». Livet etter realitydeltagelsene har også bydd på flere overraskelser.

LIVSERFARING: Marte Bratberg tror opplevelsene fra «Kompani Lauritzen» har inspirert henne til å klare å reise seg igjen etter vanskelige episoder, men hun vil fortsatt ikke dele navnet på kjæresten sin. Foto: Nina Hansen
LIVSERFARING: Marte Bratberg tror opplevelsene fra «Kompani Lauritzen» har inspirert henne til å klare å reise seg igjen etter vanskelige episoder, men hun vil fortsatt ikke dele navnet på kjæresten sin. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har vært skikkelig fan av sesong to av Kompani Lauritzen. Jeg har så lyst til å gjøre det igjen selv. Jeg synes de er så heldige, de som har fått lov til å være med i år. Jeg er skikkelig sjalu, sier Marte Bratberg (31) og byr på et av sine store smil utenfor Dronningens lysthus ved Slottet i Oslo.

31-åringen har akkurat sagt at hun har lært å ikke tråkke på Kongens gress ved militære anlegg. Hun bør vel derfor heller ikke gå på plenen ved Slottsparken.

Lærdommen fra første sesong av «Kompani Lauritzen» sitter fortsatt i kroppen. Minnene fra realityserien er litt som dem fra et forhold hun ikke ville skulle ta slutt.

- Det er nesten som å se eksen sin få ny dame – live på tv. Han sa jo det til meg òg. Han ga meg de klærne også.

Trodde hun skulle dø

Marte Bratberg er dama fra Vestby som nylig omtalte seg som en klassisk «basic bitch» til KK, altså en helt vanlig jente som tilfeldigvis havnet i radio, deretter fikk noen tv-muligheter og så ble hele Norges yndling etter å ha kjempet seg fram til finalen i fjorårets «Kompani Lauritzen». 31-åringen var å se i «Skal vi danse» i høst og er blitt et av «God kveld Norges» nye fjes etter at hun forlot sin stilling i morgenshowet på NRJ.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer