Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Oppmuntret av kjæresten til «Skal vi danse»-deltakelse

Stavhopperen Cathrine Larsåsen (25).

(Dagbladet): I dag ble det klart at stavhopperen Cathrine Larsåsen er en av de elleve deltakerne i årets «Skal vi danse».

Se idrettsutøveren fortelle om hvorfor hun takket ja til programmet i videoen øverst i saken.

Ballett på barnenivå Som den eneste aktive idrettsutøveren i årets sesong utelukker hun ikke at hun kan ha en fordel.

- Men jeg vet ikke hvordan de andre er på parkettene eller hvilke danseegenskaper de har, så det blir veldig spennende å se, sier hun til Dagbladet.

Stavhopperen har meldt seg på årets «Skal vi danse» dels fordi hun synes dansing er morsomt, dels fordi hun skal inn i en periode med mye grunntrening der det er rom for andre ting enn stavhopp.

Hun har tidligere danset ballett i elleve år, på noe hun selv betegner som «barnenivå».

- Jeg har ikke vært borti noe som dette, å danse med partner. Det er en stor utfordring med mye nytt.

Støttende kjæreste Før Larsåsen meldte seg på gikk hun noen runder med kjæresten, den danske lengdehopperen Morten Jensen.

- Han var veldig klar på det med en gang, han bare «Det skal du være med på . Det er en super sjanse til å lære noe nytt og møte nye mennesker». Jeg er glad jeg takket ja og angrer ikke, sier hun.

De to idrettsutøverne er vant til å være mye borte fra hverandre, i forbindelse med konkurranser og treninger.

- Jeg tror ikke det blir noen utfording. Han kommer nok hit på besøk, sier hun.

IDRETTSUTØVER: Stavhopperen Cathrine Larsåsen er den eneste aktive idrettsutøveren i årets «Skal vi danse». Foto: Thomas Rasmus SKaug / Dagbladet
IDRETTSUTØVER: Stavhopperen Cathrine Larsåsen er den eneste aktive idrettsutøveren i årets «Skal vi danse». Foto: Thomas Rasmus SKaug / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media