Anmeldelse: Daniela Reyes - «Engangsdager»

Oppsiktsvekkende debut

Daniela Reyes har skrevet, produsert og spilt inn et imponerende bra debutalbum.

IMPONERENDE DEBUT: Daniela Reyes (22) imponerer med sitt debutalbum, som har fått den finurlige tittelen «Engangsdager». Foto: Sigurd Fandango

IMPONERENDE DEBUT: Daniela Reyes (22) imponerer med sitt debutalbum, som har fått den finurlige tittelen «Engangsdager». Foto: Sigurd Fandango

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Noen ganger dukker det opp talenter litt utenom det vanlige, noen som rett og slett tar litt «rotta» på deg. Daniela Reyes (Holmsen) har skrevet låtene, spiller mange instrumenter, har lagd platecoveret og sjøl produsert debutalbumet med den finurlige tittelen «Engangsdager». Og hun har gjort det med bravur.

Modent og naivt

Reyes (22) har prestert et oppsiktsvekkende og modent album full av høstlig melankoli. Samtidig er det så naivt som vi kan forvente av en «Usikker musiker» - som også er tittelen på den første låten hun la ut. Hun favner begge deler når hun her synger:«Alentid er farlig, da kommer tanker framDe tankene jeg mista, de jeg håpte var blitt glemtJeg er en usikker musiker Og tro’kke verden trenger mer av meg».

Det siste må hun bite i seg fortest mulig. Med tanke på hennes åpenbare kvaliteter kan det virke som kokettering, men på «Lindmo» sist fredag fortalte hun at hun svinger mellom å like og mislike det hun gjør. Men la det være klart, Reyes har lagd en sterk kandidatet til «Årets norske debut» når musikkåret snart skal oppsummeres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer