Oppskjørtet Ally

Ally McBeal, den syltynne, nevrotiske, sexgale advokatjenta som dukket opp for første gang på TV2 i går, er beryktet for sine mikroskjørt - og for sine filosofiske, dype livsbetraktninger som hun kaller McBealismer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vakre Alley (spilles av Calista Flockhart) elsker fortsatt eks-kjæresten Billy (Gill Bellows), de jobber nå på det samme advokatkontoret, men Billy er gift med Georgia (Courtney Thorne-Smith), en vakker, intelligent advokat. Ally er hysterisk sexfiksert, grenseløs naiv og vanvittig selvopptatt. Ut av hennes pene munn kommer stadig gullkorn som disse:

Filosofiske McBealismer: «I dag kommer til å bli...en mindre dårlig dag. Jeg kan føle det. Jeg våkner opp og vet at alt kommer til å være... mindre dårlig.»

«Jeg liker ikke engang håret mitt.»

«Jeg vet alltid når folk snakker om meg. Min venstre legg klør.»

«Du dør bare en gang.»

Sexy McBealismer: «Det har ikke noe å gjøre med størrelsen på...skoene hans.»

«Hvor står det skrevet at en kvinne ikke har lov til å oppføre seg som en mann noen ganger? Jeg så et stykke pent kjøtt, og jeg sa til meg selv: Du lever bare én gang. Vær en mann.»

«Jeg er veldig god i senga.»

Eks-kjæresten-McBealismer: «Selvfølgelig løy jeg, vil du at jeg skal fortelle Georgia at hvis Bill og jeg havnet sammen på en øde øy, ville vi hatt en fullstendig horisontal.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer