Oppskjørtet Ally

Ally McBeal, den syltynne, nevrotiske, sexgale advokatjenta som dukket opp for første gang på TV2 i går, er beryktet for sine mikroskjørt - og for sine filosofiske, dype livsbetraktninger som hun kaller McBealismer.

Vakre Alley (spilles av Calista Flockhart) elsker fortsatt eks-kjæresten Billy (Gill Bellows), de jobber nå på det samme advokatkontoret, men Billy er gift med Georgia (Courtney Thorne-Smith), en vakker, intelligent advokat. Ally er hysterisk sexfiksert, grenseløs naiv og vanvittig selvopptatt. Ut av hennes pene munn kommer stadig gullkorn som disse:

Filosofiske McBealismer:
«I dag kommer til å bli...en mindre dårlig dag. Jeg kan føle det. Jeg våkner opp og vet at alt kommer til å være... mindre dårlig.»

«Jeg liker ikke engang håret mitt.»

«Jeg vet alltid når folk snakker om meg. Min venstre legg klør.»

«Du dør bare en gang.»

Sexy McBealismer:
«Det har ikke noe å gjøre med størrelsen på...skoene hans.»

«Hvor står det skrevet at en kvinne ikke har lov til å oppføre seg som en mann noen ganger? Jeg så et stykke pent kjøtt, og jeg sa til meg selv: Du lever bare én gang. Vær en mann.»

«Jeg er veldig god i senga.»

Eks-kjæresten-McBealismer:
«Selvfølgelig løy jeg, vil du at jeg skal fortelle Georgia at hvis Bill og jeg havnet sammen på en øde øy, ville vi hatt en fullstendig horisontal.»

Artikkelen fortsetter under annonsen

Redde verden-McBealismer:
«Jeg vil gjerne være med på å forandre verden, men først vil jeg gifte meg.»

«Noen ganger er jeg fristet til å bli uteligger, totalt avskåret fra samfunnet. Men da kunne jeg jo ikke bruke alle klærne mine.»

I rettssalen-McBealisme:
«Men ærede dommer. Jeg er redd for kriminelle.»

Før rettssalen-McBealisme:
«Og hva så? Vi vil si at det skjedde ved en tilfeldighet. Hun gikk ut for å trekke frisk luft, for å strekke seg, og penisen hans ramla inn?»

Frustrerte McBealismer:
«Jeg har det morsomt, og jeg vet det ikke engang.»

«Hvem vil være balansert? Balansert er overvurdert.»

Håpløse menn-McBealismer:

«Hva, hvorfor kan han ikke bare være mann og klå litt på meg. Herregud, jeg et seksuelt objekt, kunne han ikke gi meg litt famling, i det minste?»

«Menn forsøker alltid å kle av meg mentalt. Jeg prøver bare å spare dem for litt tid, det er det hele.»