Oppskjørtet Ally

Ally McBeal, den syltynne, nevrotiske, sexgale advokatjenta som dukket opp for første gang på TV2 i går, er beryktet for sine mikroskjørt - og for sine filosofiske, dype livsbetraktninger som hun kaller McBealismer.

Vakre Alley (spilles av Calista Flockhart) elsker fortsatt eks-kjæresten Billy (Gill Bellows), de jobber nå på det samme advokatkontoret, men Billy er gift med Georgia (Courtney Thorne-Smith), en vakker, intelligent advokat. Ally er hysterisk sexfiksert, grenseløs naiv og vanvittig selvopptatt. Ut av hennes pene munn kommer stadig gullkorn som disse:

Filosofiske McBealismer:
«I dag kommer til å bli...en mindre dårlig dag. Jeg kan føle det. Jeg våkner opp og vet at alt kommer til å være... mindre dårlig.»

«Jeg liker ikke engang håret mitt.»

«Jeg vet alltid når folk snakker om meg. Min venstre legg klør.»

«Du dør bare en gang.»

Sexy McBealismer:
«Det har ikke noe å gjøre med størrelsen på...skoene hans.»

«Hvor står det skrevet at en kvinne ikke har lov til å oppføre seg som en mann noen ganger? Jeg så et stykke pent kjøtt, og jeg sa til meg selv: Du lever bare én gang. Vær en mann.»

«Jeg er veldig god i senga.»

Eks-kjæresten-McBealismer:
«Selvfølgelig løy jeg, vil du at jeg skal fortelle Georgia at hvis Bill og jeg havnet sammen på en øde øy, ville vi hatt en fullstendig horisontal.»

Redde verden-McBealismer:
«Jeg vil gjerne være med på å forandre verden, men først vil jeg gifte meg.»

«Noen ganger er jeg fristet til å bli uteligger, totalt avskåret fra samfunnet. Men da kunne jeg jo ikke bruke alle klærne mine.»

I rettssalen-McBealisme:
«Men ærede dommer. Jeg er redd for kriminelle.»

Før rettssalen-McBealisme:
«Og hva så? Vi vil si at det skjedde ved en tilfeldighet. Hun gikk ut for å trekke frisk luft, for å strekke seg, og penisen hans ramla inn?»

Frustrerte McBealismer:
«Jeg har det morsomt, og jeg vet det ikke engang.»

«Hvem vil være balansert? Balansert er overvurdert.»

Håpløse menn-McBealismer:

«Hva, hvorfor kan han ikke bare være mann og klå litt på meg. Herregud, jeg et seksuelt objekt, kunne han ikke gi meg litt famling, i det minste?»

«Menn forsøker alltid å kle av meg mentalt. Jeg prøver bare å spare dem for litt tid, det er det hele.»