Oppskjørtet og sjarmløs 2

Effektmakeri blottet for innhold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: «Oppskjørtet og sjarmløs» var Dagbladets konklusjon da den første «Scooby Doo»-filmen kom i 2002. En mer presis beskrivelse av film nummer to er det vanskelig å komme på.

Dette er en tvers igjennom dårlig film, hvis handling ikke fortjener mye omtale. Men ok: Her har vi en animert hund ved navn Scooby Doo. Scooby Doo er med i Mysteriegjengen, som bekjemper monstre i byen Coolsville. Som en fotnote kan jeg nevne at Mysteriegjengen består av Nord-Amerikas verste skuespillere: Freddie Prince jr., Sarah Michelle Gellar og andre roboter blottet for innlevelse.

Scooby Doo, som altså er animert, spiller fletta av filmens menneskelige roller. Men nok om det. Denne gangen, som forrige gang, må Mysteriegjengen slåss mot forskjellige øgler, amøber, spøkelser og skjeletter. Filmens moral er at Mysteriegjengens mest klønete medlemmer kan bli helter, de også. Med andre ord: Vær forberedt på kvalmefornemmelser. Filmen er selvsagt dubbet til norsk for å presisjonsbombe de yngste PC-kidsa, og oversetterne bor tydeligvis innenfor ring 3 i hovedstaden. Ord og uttrykk som «hypp», «hot» og «hva skjer\'a?» skjærer i ørene. Effektmakeriet er tidvis imponerende, men manuset, oioioi!, manuset er til å grine av. Hva kan filmen egentlig tilby? Jo, prompe- og spyhumor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer