Oppvask etter helga?

Kaustisk Soda betyr noe sånt som etsende vaskemiddel! Men klubbkonseptet på Fru Hagen er egentlig oppkalt etter plata til Folk og Røvere. I kveld er det hentet inn utenlandske krefter for å spille skikkelig dub og reggea.

Klubbkonseptet Kaustisk Soda stiller med nye gjeste-dj’s hver mandag. I kveld er det Binghi og Selecta Harmony som kommer, under tittelen ”Dub Fru Hagen”. Det blir altså dub og reggea-inspirert dj-musikk du får servert denne gangen.

Selecta Harmony kommer fra klubbarenaen i New York hvor han har jobbet mye som promotør, mens Binghi står for det latinamerikanske bidraget. Ifølge Ulph i Folk og Røvere er det et ønske om å få inn litt av disse latinamerikanske sjangerne på programmet, som har gjort at de har hentet inn krefter fra utlandet.

Folk og Røvere slo igjennom i 1996 med plata ”Astronaut”, og innførte sin egne form for popmusikk med sløye rytmer, melodiøs klang og tekster på norsk. I 1998 kom albumet ”Kaustisk Soda”, som er bandet mestselgende til nå, og som også ga navn til klubbkonseptet som gruppa startet opp på Grunerløkka.

Programmet for Kaustisk Soda kan du lese på sidene til So Happy.no.