STAPPFULLT: Marit Larsen spilte en god konsert, men lyktes ikke helt med å få stemningen i taket på den overfylte konserter i Nederland i går. Foto: Lars Eivind Bones
STAPPFULLT: Marit Larsen spilte en god konsert, men lyktes ikke helt med å få stemningen i taket på den overfylte konserter i Nederland i går. Foto: Lars Eivind BonesVis mer

Oppvask etter Marit Larsen-konsert

Konsertlokalet ble så overfylt at eieren smalt igjen døra og skjelte ut vaktene.

|||GRONINGEN, NEDERLAND (Dagbladet):Marit Larsen spilte i går kveld for et stappfullt lokale på Eurosonic.

Mens Dagbladet snakket med Larsens nye konsertbooker i Nederland ved inngangen i lokalet etterpå, ble intervjuet avbrutt av en illsint eier av lokalet som lekset opp for vaktene ved døra.

Kapasiteten var sprengt, og døra slamret eieren selv igjen.

-Eieren ble ganske gæren
- Eieren ble ganske gæren, lød den frie oversettelsen Larsens booker Ervin Sjoerdsja ga til Dagbladet.
Konserten gikk ellers bra for Larsen, som er Sjoerdsma — og hans selskap AT Productions — første utenlandske artist i stallen. Selskapet er en av de aller største bookingselskapene i Nederland, og skal være sentrale i forsøket på å jobbe den norske artisten oppover på hitlistene.

Albumet hennes slippes i januar i Nederland, der blant andre Maria Mena har hatt stor suksess tidligere — og solgt svært godt.

- Det er første gang jeg har sett Marit Larsen, og jeg likte det veldig godt, sier Sjoerdsma.

Lanseringsplan
Tilstede i salen var også en rekke konsert- og festivalarrangører. Nå gjelder det for Sjoerdsma å få dem på kroken.

- Nå skal vi vente på singelen, så skal plateselskapet Sony promotere albumet på radio og tv. Forhåpentlig får vi henne tilbake hit for noen klubbopptredener i vår, og kanskje noen større festivaler i sommer. Hvis andresingelen går bra kan vi også få til noen store konserter her i høst, forklarer Sjoerdsma — som dermed har redegjort for hele Marit Larsens mulige karriereløp i Nederland.