Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Oprah ga direktøren sparken og tar over selv

TV-dronninga drastisk til verks for å bedre seertallene.

FULLTIDSJOBB: Oprah Winfrey går inn som sjef for TV-kanalen som bærer hennes navn. Foto: Stella Pictures
FULLTIDSJOBB: Oprah Winfrey går inn som sjef for TV-kanalen som bærer hennes navn. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oprah Winfrey tar selv styringa i Oprah Winfrey Network (OWN), TV-kanalen som bærer hennes navn. Hun tar over som administrerende direktøren i kanalen som gikk på lufta for et halvt år siden, men ikke har innfridd forventingene til seertall.

Oprah, som er eier OWN i partnerskap med Discovery, er allerede styreleder i selskapet. Hun ga den forrige direktøren, Christina Norman, sparken for et par måneder siden.

- Jeg er klar for å fokusere all min kreative energi i fulltidsjobben som sjefdirektør i OFW, sa Oprah i en pressemelding i dag.

- Sammen kan vi forløse det fulle potensialet i TV-kanalen, skriver hun om sitt nye lederteam, som blant annet består av folk fra hennes eget produksjonsselskap Harpo.

I dag viser Oprah Winfrey Network gamle repriser av «Dr. Phil» og «What Not to Wear». Programmer som «Rosie», «In the Bedroom with Dr. Laura Berman» og «Oprah?s Next Chapter» skal være på vei, ifølge nyhetsbyrået Bloomberg.

Den 57 år gamle programlederen, forfatteren og mediemagnaten har dessuten bestemt at studioet som inntil 25. mai i år ble brukt til å spille inn hennes nå nedlagte Oprah Winfrey Show, skal dedikeres til innspillingen av nye show for Winfrey-kanalen, skriver USA Today. Dette for å styrke begge virksomhetene.

«Nå sitter vi i det sammen», skal Oprah ha skrevet i et internt notat til sine medarbeidere.

DÅRLIGE SEERTALL: Oprah Winfreys TV-kanal har slitt med seertallene siden TV-dronninga la ned sitt eget show. Foto: Stella Pictures
DÅRLIGE SEERTALL: Oprah Winfreys TV-kanal har slitt med seertallene siden TV-dronninga la ned sitt eget show. Foto: Stella Pictures Vis mer