Oprah gikk ned 50 kilo

Vil se godt ut som 50-åring

Nok en gang har USAs talkshowvertinne nummer 1 gått ned i vekt. Oprahs vekt har vært et offentlig anliggende for USAs mange kjendisblader helt siden de første tv-sendingene, og Oprah selv har aldri lagt skjul på at hun er en klassisk jojo-slanker.

Gamle bilder viser en kraftig kvinne som ble andpusten av en liten joggetur. Den gang stoppet vekta på 110 kilo. Nå er Oprah i toppform og veier knappe 64 kilo, skriver svenske Aftonbladet.

- Oprah, den samme som har slåss med vekten sin i alle år - var slank, fantastisk, skimrende! Slik beskrev reporteren i tv-kanalen Fox tv-stjernen da ankom en prisutdeling for noen uker siden.

Nøkkelen er et strengt kostholdsregime og regelmessig trening. Oprah har trent 45 minutter hver dag, blant annet på tredemølle, og har kuttet litt ned på karbohydratene i dietten. Endringen har tatt halvannet år.

Ikke så vanskelig, kanskje, når man har råd til en personlig trener som passer på og følger opp døgnet rundt. Bob Greene er mannen som har hjulpet Oprah til å nå målet. Oprah skal ha kontaktet ham i fjor sommer og bedt om hjelp.

- Hun sa at hun ville komme i form før hun fylte 50. Hun ville ha best mulig resultat, sier Greene til kjendisbladet

Star

.

- Det handlet kun om at 'Jeg blir 50. Jeg er Oprah Winfrey, og hvis jeg ikke kan få det livet jeg ønsker meg, er det noe galt et sted.'

Ifølge Star har Oprah også hatt en annen grunn til å ta treningen alvorlig: Magasinet Vanity Fair vurderer å ha henne på forsiden. Oprah ønsker å ta seg like bra ut som Tina Turner gjorde da hun var på forsiden i 1993, 53 år gammel. Vanity Fair tillater ikke at stjernene godkjenner bildene før trykking. Oprah vil derfor sikre seg at hun ser bra ut på hvert eneste bilde som blir tatt.

FLOTT OPRAH:</B> Som 50-åring har Oprah nådd målet om bedre helse og slankere midje.