Oprah har fått ny TV-jobb: - Noe av det største i min karriere

Debuterte med opphetet innslag.

Nytt format: Seks år etter at Oprah Winfrey la ned sitt eget talkshow, blir hun spesialkorrespondent for «60 minutes». Foto: NTB scanpix
Nytt format: Seks år etter at Oprah Winfrey la ned sitt eget talkshow, blir hun spesialkorrespondent for «60 minutes». Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag debuterte talkshowdronningen som spesialkorrespondent for det prestisjetunge nyhetsmagasinet «60 minutes», som er en av de mest sette og suksessrike tv-programmene i USA.

- «60 minutes» var som en religion de første 20 årene av min karriere. Søndagen var komplett etter at Andy Rooney hadde gjort seg ferdig og du hørte den klokka tikke. Så det å være en del av denne gruppa med historiefortellere er en ære som er blant de største i min karriere, sier Oprah Winfrey til Variety.

Hennes første innslag i sesongstarten markerte også nyhetsmagasinets 50-årsjubileum. Oprah hadde samlet en gruppe Trump-tilhengere og en gruppe Trump-motstandere. Meningene sprikte fra «jeg blir mer og mer glad i ham» til «han er en forferdelig president».

Dyp splittelse

På forhånd var det brukt tid på å sette sammen grupper der deltakerne hadde ulik alder, kjønn, etnisitet og bakgrunn.

Tanken var å vise litt av splittelsen i det amerikanske samfunnet, men også undersøke om det var mulig å overkomme denne.

Innslaget tyder på at det er en lang vei å gå.

«Da en eneste mann sa at det var håp for framtida, så Oprah ut som om hun hadde lyst til å gi ham en bil», skriver Hollywood Reporter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer