Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Oprah varmet i Oslo-kulda

Akkurat som fredsprisvinneren har gjort i to dager, tok Oprah seg god tid til autograf-skriving.

 • Opera-fenomenet

  I motsetning til mange andre amerikanske superstjerner, var Oprah Winfrey (50) svært hyggelig da hun møtte noen heldige autografjegere utenfor Grand Hotel i går ettermiddag.

  Veldig vakker, ifølge noen av dem som kom nærmest tv-stjernen.

  Og til deres glede, veldig skrivevillig, til tross for at hun nok aller mest ville inn i hotellvarmen.

  -  Jeg har ikke møtt fredsprisvinneren ennå, men gleder meg til å gjøre det seinere i kveld, sa hun til Dagbladet.

  Gleder seg


  Etter et fakkeltog til ære for Wangari Maathai (64) spiste det offisielle Norge og kjentfolk -  deriblant Oprah -  en gallamiddag sammen med den kenyanske kvinnen på hotellet.'

  -  Jeg vet ikke om noen mer prestisjefull pris. Det hun har gjort for afrikanske kvinner og kvinner over hele verden, er bemerkelsesverdig. Hun er en inspirasjon for oss alle til å bruke våre liv til å hjelpe andre mennesker, sa Oprah til TV2, og bedyret at hun gleder seg til å lede kveldens stjernespekkede fredspriskonsert.

  50-åringen er en av verdens mektigste kvinner, og skal være god for flere milliarder kroner. Hun begynte sin karriere i den lokale radiostasjonen Nashville som tenåring, og fortsatte inn i tv-mediet. I 1986 fikk hun talkshowet sitt kringkastet over hele USA, og nå trekker hun noen titalls millioner seere hver dag. The Oprah Winfrey Show sendes i alle verdens land -  i Norge på TV3.

  Oprah kom til Norge allerede på torsdag, i god tid før kveldens Spektrum-show. Ifølge Dagens Næringsliv skal hun også være her et par dager inn i neste uke.

  Grunnen til dette er nok ikke bare ferie og avslapping, selv om hun har bedt om en liste over lokale attraksjoner. Hun kommer også til å se an mulighetene for å lage et innslag fra Norge.

  Stjernekveld


  Kveldens konsert i Oslo Spektrum (direkte på NRK 19.55) blir en stjernespekket forestilling. Oprah skal lede showet, som 450 millioner mennesker kan se i opptak, sammen med skuespilleren Tom Cruise.

  Blant dem som skal opptre er Sondre Lerche, Cyndi Lauper, Diana Krall, Tony Bennett, Joss Stone og Andrea Bocelli.

  To ganger da den blinde supertenoren Bocelli kom og forlot Grand Hotel i går, hadde han et svart teppe over hodet. Noen begynte derfor å spekulere i at han var syk.

  -  Det stemmer ikke. Han er frisk, og skal som alle andre opptre i kveld, sier prosjektansvarlig Odd Arvid Strømstad i Dinamo Story til Dagbladet.

ÅÅÅ OPRAH: Oprah Winfrey var i godt humør og skrev autografer da hun ankom Grand Hotel i går.
OPERA...: Den blinde operastjernen Andrea Bocelli gjør i kveld sin første opptreden i Norge.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media