Oprah vil ansette Caroline Kennedy

Oprah Winfrey vil hjelpe Caroline Kennedy ut av isolasjonen etter broren John F. jr sin tragiske død. Oprahs løsning er et jobbtilbud.

Å jobbe for Oprahs nye magasin «O» skal være medisinen som skal få Caroline Kennedy (42) gjennom sorgen etter brorens død.

Oprah Winfrey og Maria Shriver skal ha snakket om Carolines sorg, og Maria skal da ha foreslått at Oprah tilbød Caroline en jobb i «O» for å få den sørgende kvinnen ut av huset og i bedre humør, skriver Star Magazine i dag.

For Oprah vil det være et kupp å ha kjendisen Caroline Kennedy i staben sin. Caroline har ikke laget magasin tidligere, men skal være intelligent og rask til å lære ting.

Oprah skal også være interessert i å ha Caroline i staben sin fordi hun vokste opp i etterdønningene av Kennedy-drapet og derfor føler seg knyttet til Kennedy-familien. En kilde sier at Oprah føler det er riktig å hjelpe Caroline etter alt det som Kennedy-familien har ofret for landet sitt.

Men foreløpig ser det ikke ut til at det blir lett til å få Caroline ut av hjemmene sine på Manhattan og Long Island.

- Caroline sørger fortsatt dypt og det er vanskelig for henne å komme over Johns død, skal en kilde ha sagt.

Caroline Kennedy har fått tilbud om jobb i media tidligere også, men hun har ikke vist noen interesse verken for å jobbe i «Good Morning America» eller i «Today».

PRØVET FAMILIE: Oprah Winfrey vokste opp i etterdønningene etter drapet på John F. Kennedy, og det skal være én av grunnene til at tv-stjernen tilbyr Caroline Kennedy jobb.