Oralsex-valg vekker oppsikt

HBO-serien ­«Harley Quinn» har etter planen sesongpremiere nær slutten av året. Nå har et av de siste valgene rundt serien fått folk til å reagere.

VRAKET: DC-Comics har valgt å kutte en scene som viser Batman utføre oralsex på Catwoman. Foto: DC Comics USA Scene Still Action/Adventure Batman - Le Défi
VRAKET: DC-Comics har valgt å kutte en scene som viser Batman utføre oralsex på Catwoman. Foto: DC Comics USA Scene Still Action/Adventure Batman - Le Défi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Harley Quinn-serien har gått på skjermen siden 2019 og er basert på DC Comics-karakteren ved samme navn. Den animerte serien er skrevet og produsert av Justin Halpern, Patrick Schumacker, og Dean Lorey. Halpern forteller til Variety at DC nå har valgt å fjerne en av scenene fra sesong 3. I den vrakede scenen kunne man se Batman utføre oralsex på Catwoman.

- I den tredje sesongen av Harley Quinn hadde vi et øyeblikk hvor Batman gikk ned på Catwoman. Og DC reagerte ‘Du kan ikke gjøre det. Du kan absolutt ikke gjøre det. Helter gjør ikke sånt.’ Så da svarte vi, ‘Prøver dere å si at helter er egoistiske elskere?’ og da svarte de, ‘Nei, det er det at vi selger forbrukerleker for helter til barn. Det er vanskelig å selge et leketøy hvis Batman også går ned på noen’, forteller Halpern.

Det er verdt å merke seg at serien ikke har vært sjenert for å inkludere aldersbegrenset innhold tidligere. De to første sesongene var begge fylt med mye vold og seksuelt innhold.

Halpern forteller at de ofte har hatt mer spillerom når scenene har inkludert skurker istedenfor helter.

-Hyklersk

Etter at Halpern delte detaljene rundt den vrakede scenen, har flere DC-fans kalt påstanden om at «helter ikke gjør det» for hyklersk. Det blir pekt ut at Batman-karakteren ved flere situasjoner har skadet mennesker. Karakteren Supermann har også blitt vist å drepe noen. I tillegg til dette så har Batman-fans tidligere kunnet se karakteren i seksuell aktivitet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer