KOLLEGA FORSVINNER: Taylor Schilling (t.v.) og Uzo Aduba (t.h.) mister sin medskuespiller i tredje sesong. Foto: NTB Scanpix
KOLLEGA FORSVINNER: Taylor Schilling (t.v.) og Uzo Aduba (t.h.) mister sin medskuespiller i tredje sesong. Foto: NTB ScanpixVis mer

«Orange is the New Black»-stjerne forlater serien

OBS: Spoiler! Returnerer ikke til tredje sesong.

(Dagbladet): På likhet med «House of Cards» har TV-serien «Orange is the New Black» blitt en stor suksess for Netflix.

Andre sesong ble sluppet i juni, og en tredje sesong er nå allerede under produksjon.

For sikkerhets skyld: Spoiler! Ikke les videre dersom du ikke ønsker å vite hvem som forlater serien.

TV-serien har en rekke svorne fans, og byr på svært originale rollefigurer som for eksempel fengselsbetjenten George Mendez, tolket av skuespiller Pablo Schreiber (36).

Fått hovedrolle i ny serie Ifølge ABC News blir imidlertid andre sesong av serien også 36-åringens siste. I et intervju med The New York Post forklarer skuespilleren at han har andre prosjekter på gang, og vil derfor ikke returnere til tredje sesong.

- Jeg vil ikke ta del i tredje sesong. Jeg er en del av en serie som heter «The Brick», som kommer på HBO. Det er en komedie på en halvtime, hvor jeg spiller hovedrollen sammen med Jack Black og Tim Robbins. Jeg tror det blir veldig bra, sier Schreiber.

Serien om den hvite middelklassejenta Piper Chapman, som blir dømt for i en narkotikasak etter ti år, og må sone 15 måneder i fengsel, er basert på en memoarbok av Piper Kerman.

- Møtes igjen 36-åringen forklarer at han har elsket å jobbe med prosjektet, men når muligheten bydde seg for hovedrolle i en annen serie, var tilbudet for godt til å gi slipp på.

- Jeg ville dratt hvor som helst, for å jobbe med Kohan (skaperen av serien, journ.anm). Jeg vet at våre veier vil krysses igjen, uansett om det er på «Orange», eller et framtidig prosjekt.

SKAL VIDERE: Fengselsbetjenten George Mendez, tolket av skuespiller Pablo Schreiber (36), er kanskje bedre kjent med sin markante bart i serien. Nå takker han for seg etter to sesonger og skal videre til andre prosjekter. Foto: NTB Scanpix
SKAL VIDERE: Fengselsbetjenten George Mendez, tolket av skuespiller Pablo Schreiber (36), er kanskje bedre kjent med sin markante bart i serien. Nå takker han for seg etter to sesonger og skal videre til andre prosjekter. Foto: NTB Scanpix Vis mer