Ordentlig våt åpning på Quart

Men meteorologen varsler bedring utover i festivalen.

QUART (Dagbladet.no): - Det blir en ordentlig regnvær den første dagen på festivalen. Det ser dessverre slik ut. Makstemperaturen blir på 18 grader, men den når vi om morgenen, så blir det gradvis kjøligere utover dagen. Det er også fare for torden, sier vakthavende meteorolog Jarl Andersen Meteorologisk institutt på Blindern til Dagbladet.no.

Det betyr at festivaldeltakerne kan vente seg en våt åpning på dagen der Green Day topper plakaten.

Men Andersen har bedre nyheter å melde, i hvert fall fra torsdag og utover. Onsdag spiller Snoop Dogg på Quart, og hans solfylte californiske rap må kjempe mot et sørland utsatt for regn.

Men så letter det opp. Det blir stort sett opphold den dagen Dave Grohl og hans Foo Fighters skal levere låter som «Learning to fly» og «My Hero» fra scenen i Bendiksbukta.

- Den offisielle værmeldingen for fredag til søndag er stort sett pent vær med fare for lokale ettermiddagsbyger, sier Andersen til Dagbladet.no.

De dagene spiller blant annet Audioslave, ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Thomas Dybdahl, Jim Stärk og de andre artistene som spiller i helga.

Følg med på Quartværet på Dagbladet.nos værsider

VÅT ÅPNING: Det blir ordentlig regnvær tirsdag, litt bedre onsdag og stort sett opphold fra torsdag.