«Senkveld»

Ordknapp hilsen: - En vemodig dag

Thomas Numme og Harald Rønneberg ønsker «Senkveld»-redaksjonen lykke til videre.

- PINLIG: Thomas Numme trekker fram denne utfordringen som den pinligste han måtte gjennom i «Senkveld-duellen Europa». Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter 20 år er det slutt for «Senkveld», offentliggjorde TV 2 i dag. Siste program blir sendt fredag 21. mai. Bare seks sendinger gjenstår.

TV 2 begrunner «Senkveld»-vrakingen med at de er i gang med å fornye kanalens innhold. Programredaktør Kathrine Haldorsen forteller til Dagbladet at de i den sammenheng er kommet fram til at de ikke kommer til å fortsette med talkshow-formatet.

Gjort en strålende jobb

TV-profilene Harald Rønneberg og Thomas Numme ledet «Senkveld» fra 2003 til 2018, og har nytt stor suksess med konseptet. Overfor Dagbladet sender de en ordknapp og samlet hilsen til arvtakerne Helene Olafsen og Stian Blipp og resten av «Senkveld»-redaksjonen.

- Det er klart det er en vemodig dag for oss som elsker talkshow - men Helene og Stian har gjort en strålende jobb de siste tre åra. Nå ønsker vi dem og hele redaksjonen masse lykke til - og så må de nyte de siste ukene. Og så gleder vi oss til å se dem på skjermen igjen seinere, skriver de.

Varslet slutt

I februar ble det kjent at programleder Stian Blipp (30) skulle slutte i programmet. På det tidspunktet var det ikke kjent hva som skulle skje med programmet videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer