Ordnet kontant støtte

ASKER SENTRUM (Dagbladet): Wenche Myhre åpnet i går vår Julemusikant-serie med å synge inn hele 20 000 kroner på snaue halvtimen. Det kaller vi meningsfull kontantstøtte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Frelsesarmeen står for nestekjærlighet, og jeg er veldig glad for at jeg på denne måten får lov til å bidra med litt for dem og deres arbeid. Mange forbinder Frelsesarmeen med gitar, hornmusikk og sang, men deres jobb er å strekke ut en hjelpende hånd til dem de ikke kjenner. Det er noe flere av oss oftere burde være flinkere til, sa Wenche Myhre på Asker torg i går ettermiddag. Julemusikantene var i gang for tredje året på rad. Takk til Asker handelstand for det.

Og som tidligere førjulsår, var en vi ikke helt veit hvor kommer fra, Den Humane Mammon, på plass like ved den svarte gryta. Han smilte bredt til tabloidsoldaten fra Akersgata, c/o Dagbladet og Frelsesarmeen. Vel vitende om at riskremen av norske artister også stiller opp gratis for å gi noen strenger med verdig hjelp. Vi kan nevne band som D.D.E., CC Cowboys, Trang Fødsel, Di derre, Sigvart Dagsland, Babel Fish og... nei, forresten. De andre artistnavnene får du jaggu vente med å få. Spesielt hun som skal synge i Bergen lille julaften eller han som skal til Tønsberg eller de som skal slå knockout på Egertorget eller...! Gled dere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer