Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Orgasmisk å slippe ut

Gaute slo Ronny i Farmen-finalen, men de syntes det var like deilig å møte kjæresten etterpå. Se bildene fra kveldens finalefest hvor Jarle lover å drite seg ut!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ronny ga blaffen i tapet, og omfavnet år 2001 da han endelig slapp ut fra den gammeldagse farmen i Hallingdal.

- Det var en orgasmisk følelse. Det var så deilig - nesten som å gjøre det store, gliser Ronny.

Han holder fast i kjæresten sin Morten og kikker på bilen og modellen av huset som han var en hårsbredd fra å vinne. Tapet tar han ikke så tungt, for han var sikker på å tape da han fikk vite av finalen skulle avgjøres med en kunnskapskonkurranse.

- Da visste jeg at Gaute ville vinne, og det eneste jeg tenkte på var hvor deilig det endelig var å skulle få slippe ut, stråler han.

Kjæresten støttet ham

De første ukene var vanskelige. Magen var ikke vant med et normalt kosthold, og Ronny måtte få legehjelp. Han fikk ikke i seg nok mat, og klarte ikke å føre en normal samtale.

- Jeg var helt ute etter 79 dager med uvant kosthold og isolasjon på en avsidesliggende gård, men nå går det bra, forsikrer han.

Kjæresten som han har forlovet seg med, hjalp ham gjennom den vanskelige tida. Siden han også var med på Farmen de første ukene, visste han hva Ronny slet med. Tross vanskene, i ettertid synes Ronny at det var noen fantastiske uker.

- Jeg har lært så mye. Det meste får jeg sikkert aldri bruk for igjen, bortsett fra samarbeid som alltid er viktig, sier Ronny.

Vant sin første bil

Et kvarter etter de andre kommer Gaute i limousin sammen med kjæresten Elisabeth Talberg. De har vært sammen i fire år, og hun har vært god støtte i tida etter bondelivet.

- Det nytter ikke å være noen kjendisfarmen-Gaute sammen med henne. Hun drar meg ned og sier at nå er det nok Farmen-prat, humrer Gaute som er på jakt etter en manager.

Han håper på et tv-liv etter Farmen, og noen tilbud har allerede kommet.

- Det har vært mange henvendelser, men ennå har det ikke kommet noe stort som frister, sier Farmen-vinneren.

Han lar seg villig avfotografere foran, i og rundt bilen som han har bestemt seg for å beholde. Det blir hans første bil. Huset skal han heller ikke bytte inn i kontanter.

- Jeg skal kjøpe tomt i Oslo eller Trondheim og sette det opp der. Så skal jeg leie det ut, forteller han.

Savnet mobilen og dama

- Hvorfor vant du? spør journalisten fra lokalavisa i Romsdalen.

- Kanskje fordi jeg er positiv, ikke var med på så mange intriger, litt flaks og fordi jeg ikke er en sint og sur type.

- Hva var verst?

- Mangelen på frihet. Vi fikk ikke gå dit vi ville eller spise det vi hadde lyst på. Vi satt der sultne mens kamerafolkene kom med bæreposer fulle av mat som de skulle spise i det varme huset sitt. Det var ikke noe særlig.

- Hvordan var det å slippe ut?

- Det var fantastisk å få prate i mobilen igjen. Selvsagt var det også veldig fint å møte dama, sier Gaute.

Jarle styrer showet

Gaute er kveldens store midtpunkt, og svarer kjapt og godt på spørsmålene fra pressen. Det var rart å forlate Farmen og kameraene som var blitt en del av hverdagen. I kveld lyser igjen rampelyset, og han gleder seg til å møte igjen alle deltakerne og de som jobbet bak kameraene.

- Denne festen skal bli jævlig moro, og jeg skal drite meg ut, sier Jarle fra scenen.

Han er kveldens konferansier og lover show med diktlesning og musikalsk underholdning med deltakerne.

- Når det offisielle programmet er ferdig, skal vi bli skikkelig fulle, roper Jarl og går av scenen.

KVELDENS MEST POPULÆRE: Gaute har lyst å fortsette i tv-bransjen - foran eller bak kamera. Etter flere kameraløse uker, var han i kveld igjen i rampelyset.Foto: OLA SÆTHER
NÅ SKAL DET FESTES: Jarle lover å spille ut sine velkjente bergenser-brautende sider utover kvelden. Gaute gleder seg mest til å hilse på alle deltakerne og produksjons-folkene.Foto: MADS LARSEN
NYFORLOVET: Ronny og Morten (venstre) skal bli samboere og leiter etter et fint krypinn i Oslo. Boligen som var førstepremie må de se langt etter.Foto: MADS LARSEN
Hele Norges coronakart