Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Orgasmisk!

Ronny har nesten ikke ord for hvor deilig det var å slippe ut. I kveld fester Farmen-gjengen og hyller vinneren som er...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ok da, så skal vi ikke ødelegge spenningen ved å avsløre vinneren, slik Big Brother-Ramsy gjorde da han var gjest hos Fredrik Skavlan i går kveld.

Det står mellom Gaute og Ronny, og finalen går på TV2 klokka 21.25 i kveld.

Farmen-deltakerne ankom festlokalet på Grünerløkka i 20-tida og der skal de følge finaleepisoden på storskjerm. Etterpå får vinneren overrakt bilen og huset som er førstepremien.

Nyforlovet

- Denne festen skal bli jævlig moro, og jeg skal drite meg ut, sa Jarle fra scenen.

Han er kveldens konferansier, og det blir diktlesning og musikalsk underholdning med deltakerne - før det hele utarter seg utover natta.

- Når programmet er ferdig, skal vi bli skikkelig fulle, ropte Jarle før han gikk av scenen.

Ved bilen møtte Dagbladet.no det nyforlovede Farmen-paret Ronny og Morten. Da konkurransen med Gaute var over, ble Ronny enormt lykkelig.

Savnet frihet

- Det var en orgasmisk følelse. Det var så deilig - nesten som å gjøre det store, fortalte Ronny.

Gaute syntes også det var fantastisk å få ringe i mobil og prate med dama.

- Det verste med oppholdet var mangelen på frihet. Vi fikk ikke spise eller gå dit vi ville, sa Gaute som fikk mersmak av Farmen.

Planen er å bli småbonde en gang i framtida.

Du kan lese mer om Farmen og kveldens fest her på Dagbladet.no. Vi legger ut en ny sak og flere bilder når programmet er ferdig på TV2 i kveld.

SAMMEN IGJEN: Etter finalen fikk endelig Ronny (høyre) møte kjæresten Morten igjen. Her poseserer de foran førstepremiene - bilen og huset.Alle foto: MADS LARSEN
GODE BUSER: Jarle (venstre) er kveldens konferansier. Gaute gleder seg til igjen å møte alle deltakerne og de bak kamera.
Hele Norges coronakart