Originale Karate Kid er skeptisk til nyinnspillingen

Som Harald Zwart skal regissere.

ORIGINALEN: Filmen fra 1984 betyr mye for mange. Flere fans har erklært seg negative til planene om en nyinnspilling - til Ralph Macchios store glede.
ORIGINALEN: Filmen fra 1984 betyr mye for mange. Flere fans har erklært seg negative til planene om en nyinnspilling - til Ralph Macchios store glede. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Harald Zwart skal regissere en nyinnspilling av 80-tallsklassikeren «Karate Kid», med sønnen til Will Smith - ti år gamle Jaden - i hovedrollen.

I helgen var Ralph Macchio, mannen som spilte tittelrollen i de originale filmene, på Sundance-festivalen. Der snakket han ut om prosjektet til MTV News. Og han er slett ikke bare positiv:

- Det føles ganske godt at så mange folk er rasende fordi de forsøker å lage en ny versjon av «Karate Kid», sier han til kanalen.

- En hellig filmMacchio forteller at kompisene hans har sendt ham e-poster med lenker helt siden nyheten om nyinnspillingen ble offentliggjort.

Og skuespilleren mener de aller fleste reaksjonene på nettet har vært negative, særlig på filmblogger og diskusjonsforum.

- Hundrevis av folk skriver ting som «er de gale, de kan ikke gjøre dette» og «har ingen en original idé lenger?». Det føles godt at folk flest føler at det er enkelte ting som er litt hellige, som man ikke rører, sier Macchio.

Han påpeker imidlertid at han ikke ønsker at filmen går dårlig, men at Zwart og manusforfatter Chris Murphy må by på noe nytt om den skal ha noe for seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer