Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Originale R.E.M. gjenforenes

Gamle-trommisen stiller opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bill Berry - R.E.M.s gamle trommeslager - skal spille med bandet igjen.

Det skjer 16. september, da bandet blir tatt opp i Georgia Music Hall of Fame i Atlanta, skriver Billboard.

Berry har bare spilt med sine gamle kolleger tre ganger etter at han sluttet i bandet i 1997, blant annet i bryllupet til gitartekniker Dewitt Burton. På festen spilte kvartetten sju klassiske låter, blant annet «Sitting Still» og «Radio Free Europe».

I april i år dukket han opp på scenen sammen med Michael Stipe og Mike Mills under en opptreden med Peter Bucks sideprosjekt The Minus 5.

Billboard skriver at R.E.M. i løpet av høsten vil gå i studio for å spille inn oppfølgeren til «Around the Sun» (som fikk terningkast to i Dagbladet).

11. september slippes dobbeltskiva «And I Feel Fine... The Best of the I.R.S. Years 1982 - 1987» i Norge. Plata inneholder blant annet låter som har vært spredd på diverse bootlegs og på nettet i en årrekke.

FÅR SELSKAP: Michael Stipe og resten av R.E.M. spiller med gamletrommis Bill Berry igjen. Her er Stipe avbildet under en konsert på Ullevaal stadion i fjor. FOTO: HANS ARNE VEDLOG
FÅR SELSKAP: Michael Stipe og resten av R.E.M. spiller med gamletrommis Bill Berry igjen. Her er Stipe avbildet under en konsert på Ullevaal stadion i fjor. FOTO: HANS ARNE VEDLOG Vis mer