Orji blir idol

Den norske filialen av hitmaskinen Murlyn har allerede planene klare for «Idol»-taperen Orji Okoroafor (23). Til seinsommeren skal plata være i handelen.

- En drøm blir oppfylt. Dette kommer til å bli kjempegøy, sier Orji til Dagbladet.

Nederlaget i fredagens «Idol»-konkurranse på TV2 er trolig ikke slutten for Orjis artistkarriere. Det kan vise seg å være begynnelsen.

Orji var en av de absolutt største favorittene til å vinne «Idol», men TV-seerne ga 23-åringen færrest stemmer. Nå er han imidlertid klar for seriøs jobbing i studio.

Klare låter

- Det er hundre prosent sikkert at det blir ei plate med Orji og brødrene hans, Jide og Obi, opplyser Thomas Eriksen i Murlyn Norge til Dagbladet. Han er broren til David Eriksen, som driver det suksessfulle produsentselskapet Murlyn Music i Sverige. Thomas har allerede skrevet en rekke låter sammen med Orji. Det samme har den islandske låtskriveren Hitesh, en av Orjis gode venner.

Orjis fans må imidlertid være tålmodige. For ifølge «Idol»-betingelsene kan ikke noen av deltakerne signere kontrakt med et plateselskap før tre måneder etter utstemmingen. Orji får heller ikke utgi noen plate før vinneren av «Idol» har gjort det. Det blir ikke klart før 23. mai.

Slikker sårene

- Reglene betyr at vi ikke kan slippe noe før seinsommeren. Men det vi gjør nå er å forberede materialet slik at mest mulig skal være klart, sier Eriksen.

Orji er fortsatt preget av fredagskveldens nederlag, men ser lyst på framtida.

- Nå prøver jeg å komme meg på beina igjen. Men jeg har selvsagt lyst til å gi ut plate, sier Orji til Dagbladet.

- Det var et sjokk for meg at Orji gikk ut. Men jeg tror ikke det ødelegger sjansene for å lykkes som artist, sier låtskriveren og produsent Hitesh.

HÅPER: En av de største favorittene til å vinne «Idol», Orji Okoroafor, trenger ikke å deppe for nederlaget lenge. I løpet av sommeren kan debutplata være klar.