Ørkenkamp blir TV-show

Gjør deg klar til «Jakten på ørkengullet». «Fangene på fortet» har nemlig gitt TV3 blod på tann. Nå skal kjendiser og topptrente nordmenn reise til Jordans ørken for å kjempe om gull og ære i steikende sol.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TV3 har kjøpt rettighetene til å lage den norske versjonen av programmet «The Desert Forges». På norsk får programmet tittelen «Jakten på ørkengullet».

Erfaringene fra serien «Fangene på fortet» har fått TV3-ledelsen til å tenne på programmer av liknende karakter. Drama og action, tida som renner ut, intriger og lagspill i skjønn forening, og seierherrer og gylne premier som avslutning på programmet, skal lokke kjendiser til Jordans ørkenhete og norske TV-seere til TV3-skjermen.

De første programmene vil sendes til høsten neste år.

Gammelt sagn

Det franske selskapet «Expand Images», som står bak produksjonen, vil bygge opp en beduinborg i Wadi Rum-ørkenen, 60 kilometer fra havnebyen Aqaba i Jordan. Her finnes enorme sandsletter og lettklatrede fjellformasjoner som egner seg til filminnspillingen. Og de som står bak serien har alliert seg med lokale innbyggere for å få bruke et eldgammelt sagn som tema i gulljakten. Opptakene starter i april.

TV3 har kjøpt retten til serien både i Norge, Sverige og Danmark og det skal lages egne programmer for hvert land.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer