Orker ikke mer «Farmen»

Regn, kulde, primitive forhold og personlig fiendskap har gjort TV 2-farmen til et utrivelig sted. En av deltakerne har trukket seg frivillig, og flere har vurdert det samme.

Deltakeren (det skal være en kvinne) fikk nok av de rå forholdene og de skarpe konfliktene.

For tøft

-  Vedkommende fikk det for tøft, sier Hanne Dankertsen i TV 2s informasjonsavdeling:

-  Slikt vil alltid kunne skje i en realityserie. For noen er det hardt å ikke få brukt andre klær enn dem du står og går i, og være isolert uten kontakt med familie og venner. De ytre forholdene er langt verre enn i Nord-Norge i fjor. Gården, som heter Haukås Øvre, ligger 520 meter over Sognefjorden. Det er grådig kaldt hver natt, toalettet er et hull i golvet, det er lite mat og til dels elendig mat. I tillegg har det regnet nesten i ett i tre uker.

Konflikter

Dankertsen bekrefter at heller ikke det sosiale miljøet er noe å skryte av:

-  Det har vært mange personkonflikter, og de kom på et veldig tidlig stadium. Vi har vel opplevd miljøet som polarisert, med klare klikker, deltakere som ikke er redde for å skjelle ut hverandre, sterke vennskap og sterke fiendskap.

-  Hvorfor er det blitt slik?

-  Mange av deltakerne har nok sett mye reality, og er bevisste på at dette er et spill med til dels skitne metoder. Dessuten er nok de ekstremt primitive forholdene og den like ekstreme naturen med på å påvirke dem. Men jeg tror dette blir god tv-underholdning. TV 2 vil sende «Farmen» flere ganger ukentlig fra september. Kanalen kan foreløpig ikke røpe nøyaktig oppstart og hyppighet.

DÅRLIG MILJØ: Flere deltakere i årets utgave av «Farmen» tåler knapt nok ansiktene på hverandre. Allerede etter tre uker går det hardt for seg 520 meter over Sognefjorden. Innspillingen varer i åtte uker til.