Ørstavik, Hanne

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bibliografi:

  • Presten (roman) 2004
  • Uke 43 (roman) 2002
  • Tiden det tar (roman) 2000
  • Like sant som jeg er virkelig (roman) 1999
  • Kjærlighet (roman) 1997
  • Entropi (roman) 1995
  • Hakk (roman) 1994

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer