Orvil, Ernst

Bibliografi:

  • Birger (roman)1932
  • Irene 1933
  • Rita og hennes menn (roman)1934
  • Birgit slåss (roman) 1935
  • Menneskebråk (roman) 1936
  • Hvit uro 1937
  • Inspirasjon (roman) 1938
  • Bølgeslag (dikt) 1940
  • Maksimum (roman) 1945
  • Synøve selv (roman) 1946
  • Kommer du til meg (dikt) 1947
  • Befrielse (tre spill:) Fru Sylvia; Under trollhammen; Rødt lys 1948
  • Siri og hennes bror (roman) 1949
  • Rita og hennes menn 1950
  • Lekende liv (noveller) 1950
  • Sol over stupene (dikt) 1951
  • Leken går videre (roman) 1952
  • Syngende sommer (dikt) 1953
  • Slørene faller (dikt) 1955
  • Tre kvinner: komedie i 3 akter 1955
  • Monument (roman) 1956
  • Lisbet (dikt) 1957
  • Flyktige dager (dikt) 1959
  • Invitt til døden: 3 akter: utspilles 1959
  • Røde omriss: (noveller) 1960
  • Skyer for solen (roman) 1961
  • Skudd under månen: 3 akter 1961
  • Farende år: (dikt) 1962
  • Kontakt: (dikt) 1964
  • Skinnende skygger: (noveller) 1965
  • Invitt til lyst: tre akter 1966
  • Idyller: nitten sentimentale sanger og dertil noen vers om lys og mørke mellom mennesker 1967
  • Tilstrekkelig : to noveller og et fornuftig mellomspill 1969
  • Brekasjer (dikt) 1970
  • Nok sagt (dikt) 1972
  • Balanse (noveller) 1973
  • I og for seg (dikt) 1975
  • Onkel Ferdinands diamant: spill i tre akter 1976
  • Reflekser: en novelle i replikker: historien om det evig fiendtlige 1977
  • Balanse 1977
  • Slyng (fire kjærlighetshistorier) 1978
  • en bok til 80-årsdagen 12.april 1978 1978
  • Kjærlighetsdikt 1978
  • Nær nok (dikt) 1980
  • Forventning (dikt) 1981
  • Forventing (dikt) 1981
  • Invitt til vellyst (dikt i utvalg) 1982
  • Videre (dikt) 1982
  • Allikevel (noveller) 1983
  • Gjenstridige dimensjoner (dikt) 1984
  • Siste dikt (seks etterlatte samlinger)1988