Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Osama bin Laden i «South Park»

Terrormistenkte Osama bin Laden dukker opp i en kommende episode av TV-serien «South Park». I episoden befinner guttene seg plutselig i Tora Bora-fjellene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette er ikke første gang kultserien drar inn kontroversielle personer i serien. Tidligere har skaperne Matt Stone og Trey Parker tegnet inn Saddam Hussein, melder BBC.

Episoden, som er en del av den femte sesongen, har allerede blitt vist i USA og har høstet god kritikk.

Cartman får tilsendt en mistenkelig pakke fra Afghanistan, som viser seg å være en geit. Guttene tar imidlertid feil, og tror det er Fleetwodd Mac-sangeren Stevie Nicks.

I episoden blir de fire guttene - Kenny, Kyle, Cartman og Stan - tilfeldigvis fløyet til Afghanistan og finner veien til Tora Bora-fjellene. Der går de løs på bin Laden og Taliban etter at de finner ut at de har mye til felles med afghanske barn.

Osama bin Laden blir til slutt drept.

Selv om «South Park» er laget for eldre TV-seere, har serien blitt kritisert for sin innflytelse på barn med sitt vulgære språk.

I KRIG: «South Park»-guttene går løs på Osama bin Laden i en kommende episoden. Her er de i filmen «South Park: bigger, longer & uncut»-Foto: REUTERS
Hele Norges coronakart