Osbourne-søsken om dopmisbruk

- Jeg var alltid ruset, sier Kelly Osbourne (19) i et intervju med broren Jack (18). Han forteller om egne erfaringer.

Verdens mest kjente rockedatter ble nylig utskrevet fra en privatklinikk, der hun ble behandlet for alkohol- og stoffproblemer. Nå snakker Kelly Osbourne for første gang ut om sine problemer, i tv-programmet ITV1 Tonight.

Det er broren Jack som intervjuer Kelly. Hun forteller om hvordan hun begynte å eksperimentere med rus, og hvorfor.

Trivdes ikke i LA

- Jeg følte meg fullstendig miserabel, sier hun, og forteller at hun bare var tolv år første gang hun drakk alkohol. Deretter gikk det over til pillerus og hardere stoffer.

- Smertestillende var ikke det eneste jeg tok. Mot slutten var det ikke ett sekund av døgnets 24 timer at jeg ikke var høy på ett eller annet, sier hun ifølge BBC.

Ifølge Kelly var det å flytte fra England til California en vanskelig overgang. Hun hadde problemer med å få nye venner og finne seg til rette i Los Angeles. Hun klarte ikke å kvitte seg med bildet av seg selv som «lubben og engelsk», og tror det var noe av årsaken til rusmisbruket.

- I begynnelsen gjør du det fordi det får deg til å føle deg vel. Seinere kommer du til et punkt der du ikke lenger føler deg vel, og da gjør du det fordi du ikke vet hva ellers du skal gjøre, sier Kelly i intervjuet.

I pappas forspor

Kelly og Jack Osbourne er mest kjent som henholdsvis datter og sønn av rockelegenden Ozzy Osbourne og kona Sharon. Pappa Ozzy var i mange år beryktet for sitt alkolhol- og dopmisbruk, men har nå fått et comeback som tv-stjerne i virkelighetsserien «The Osbournes».

Under intervjuet snakker også minstemann Jack ut om sine erfaringer med rusmidler. 18-åringen begynte å eksperimentere med rus da han var 13 år, og det er bare noen måneder siden han kom ut fra en klinikk for misbrukere.

- Ingen vet at mens jeg som 16-åring spilte inn den andre sesongen av «The Osbournes», så sleit jeg med en alvorlig avhengighet til det smertestillende middelet Oxycontin, eller «Hillbilly-heroin», sier han.

Ifølge Jack var han så nedkjørt av rusmisbruket at han få måneder seinere forsøkte å ta sitt eget liv.

I løpet av intervjuet henvender Jack seg til foreldrene, og spør om de føler skyld fordi han havnet utpå.

- Vi fornektet det. Du vil alltid tro at det skjer med andres barn, men ikke med dine egne, svarer pappa Ozzy.

SNAKKER UT: Kelly Osbourne.
VILLE TA SITT EGET LIV: Jack Osbourne intervjuet søsteren, men fortalte også om egne ruserfaringer.
FORNEKTET: Mamma Sharon og pappa Ozzy ville ikke se sannheten i øynene.