Oscar-skrekk

Johnny Depp er en av de få som håper han aldri får en Oscar.

Johnny Depp (37), aktuell i den Oscar-nominerte «Sjokolade», håper han slipper å delta i Oscar-showet noensinne. En gang var mer enn nok for den berømte skuespilleren. Forrige gang kapret han sjåføren til Harrison Ford og rømte fra hele sirkuset.

Med sitt rock&roll image er Johnny Depp kjent for å holde seg langt unna Hollywood-glamour og Oscar er så glamour som man bare kan få det. Da er det kanskje ikke rart at han foretrekker sin egen nattklubb, The Viper Room, til fordel for Oscar?

Sjokkopplevelse

Johnny Depp skulle bare introdusere Neil Young, men det hele var en skjellsettende opplevelse han ikke vil gjenta. For selv om Johnny Depp er verdenskjent selv, liker han tydeligvis ikke andre kjente mennesker - i alle fall ikke når de er på fornavn med ham sånn uten videre.

- Alle mulige berømte personer henvendte seg til meg på fornavn og sa «Hei, Johnny, hvordan går det?». Det hele var mildt sagt merkelig, sier Depp til IMDB.

Depp skulle egentlig lese en lang tale, men han var så nervøs at han endte opp med to setninger. Så stakk han.

- Vi stjal bilen til Harrison Ford. Vi sa til sjåføren at han trengte ikke å være tilbake før om en og en halv time. Det var nok tid til å kjøre meg langt bort fra showet. Det hele var en fryktlig opplevelse, sier Depp videre.

Etter den traumatiske opplevelsen holder Johnny Depp seg langt unna Oscar-sirkuset.

«Sjokolade» har premiere i neste uke.