<strong>SNUR:</strong>   Oslos varaordfører Libe Rieber-Mohn (Ap) sier følgende i kveld: - Når flertallet i dag velger Lambda, trekker vi alle alternative forslag. Vi stemmer for forslaget om reguleringsplan for Lambda slik at det ikke skal være noen tvil om at dette er et endelig forslag.  Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
SNUR: Oslos varaordfører Libe Rieber-Mohn (Ap) sier følgende i kveld: - Når flertallet i dag velger Lambda, trekker vi alle alternative forslag. Vi stemmer for forslaget om reguleringsplan for Lambda slik at det ikke skal være noen tvil om at dette er et endelig forslag. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer

Oslo Ap vil stemme for Lambda

Snur i saken om Munch-museet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Oslo Arbeiderparti vil stemme for at det bygges Munch-museum i Bjørvika.

Det gjorde varaordfører Libe Rieber-Mohn (Ap) klart da Oslo bystyre onsdag kveld startet sin behandling av hvor et nytt Munch-museum skal ligge.

I forrige uke ble det klart at det er flertall i bystyret for Lambda-alternativet i Bjørvika, men Oslo Arbeiderparti har fram til onsdag stått fast på at Tøyen er det beste alternativet.

- Når flertallet i dag velger Lambda, trekker vi alle alternative forslag. Vi stemmer for forslaget om reguleringsplan for Lambda slik at det ikke skal være noen tvil om at dette er et endelig forslag, sa Rieber-Mohn da hun tok ordet i innledningen av debatten.

Presset på Oslo Arbeiderparti har vært stort i denne saken. I Dagsavisen onsdag ba de to tidligere kulturministrene for Arbeiderpartiet Ellen Horn og Åse Kleveland lokallaget i Oslo om å stemme for et Munch-museum i Bjørvika.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer