Oslo Børs utfor stupet

«Jeg har tenkt å kjøpe Island til sønnen min i julegave. Skulle ikke koste mange kronene nå. Tenk hvor kult det er for en seks-åring å få et eget land med vulkaner...

DogFaced

«Slapp av. Bare en liten korreks dette her. Alt går opp igjen. Nå setter Gjedrem ned renta på onsdag, så er kjøpe festen tilbake igjen. Noen som kan låne meg en mill. Så en bra bil, og jeg må ha en ny flattskjerm. Min er jo hele 6 cm tykk. Fysj.

Pilotus«Dette burde jo Saera Khan kunne stoppet. Hun har sikkert blitt spådd om dette for lenge siden...

Espen Semmen«Endelig får blårussen ris på egen pung for luftslottet de raser. Håper de må ta vanlige sliterjobber for å få hjulene til å gå rundt. Dermed lærer de at penger hverken vokser på trær eller oppstår av seg selv. Det er synd at de personlig ikke må stå ansvarlige for å ha tullet bort småsparerenes penger.

Knut Harald Hansen«Dette er resultatene av planøkonomisk monetær tukling med renter og pengemengde ved hjelp av sentralbanken.

Hayek«Hvis Norge er en slik trygg havn som våre politikere påstår, hvorfor har ikke da verdens investorer plassert pengene sin her, snakk om å være naiv. Nå går våre oljepenger til h.... og det har ikke kommet en skjit ut av de. Hva om disse var investert i noe? Denne smellen har vært forutsett på noen få blogger på nettet, og advarsler er blitt hånet lenge. Vi har hatt tidenes boligpyramidespill, og forbruk har vært finansiert med kreditt kastet etter alt som kan krype og gå. Klart det nå går rett i veggen til slutt.

McDuck